icon

Skúsenosti a rady pri bulímii a PPP

6. aug 2025

Ahojte, pýtam sa za svoju kamošku, ktorá ma bulímiu. Neviem ako dlho, ale podľa mňa dlho.

autor
6. aug 2025

Býva jej zle, točí sa jej hlava, máva závraty, nízky tlak, je anemická. Na prvý pohľad ale nevyzerá, že má bulímiu, má aj pár kíl navyše. Je to z toho, tie príznaky? Lebo ona si myslí, že má nejaký iný problém.

anonym_ae11f2
6. aug 2025

no znaky bulimie je vidno aj na rukach napriklad, podla toho vies detekovat ako dlho, kolko atd. i ked aj to sa da ofajcit, zalezi ci ide o epizody, ktore vznikaju situacne, alebo chronicky stav, zuby ma ake? vredy? moze to byt z toho, ale aj nemusi. Dolezita je intenzita

miskajerry
6. aug 2025
@anonym_ae11f2

no znaky bulimie je vidno aj na rukach napriklad, podla toho vies detekovat ako dlho, kolko atd. i ked aj to sa da ofajcit, zalezi ci ide o epizody, ktore vznikaju situacne, alebo chronicky stav, zuby ma ake? vredy? moze to byt z toho, ale aj nemusi. Dolezita je intenzita

@anonym_ae11f2 môžeš to, prosím, vysvetliť, kde na rukách to vidieť alebo ako rozpoznať dĺžku, len ma to zaujíma, ďakujem

autor
6. aug 2025
@anonym_ae11f2

@anonym_ae11f2 tak neviem ci ma vredy, ale asi nie. Zuby ma pekne. Skor sa jedna o to, ci tieto stavy su z vracania, lebo ona tvrdi, ze nie, ze to ma dlho a tieto stavy nemala nikdy.

autor
6. aug 2025
@miskajerry

@anonym_ae11f2 môžeš to, prosím, vysvetliť, kde na rukách to vidieť alebo ako rozpoznať dĺžku, len ma to zaujíma, ďakujem

kiki68
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to ma clovek prave ked je to pomerne nove, po 5 rokoch a pod to zaludok riesi sam a pumpuje vsetko hned von.

anonym_ae11f2
6. aug 2025
@kiki68

@anonym_autor to ma clovek prave ked je to pomerne nove, po 5 rokoch a pod to zaludok riesi sam a pumpuje vsetko hned von.

@kiki68 to nie je pravda, trpela som epizoduckou bulimiou 18 rokov a nikdy to same von neslo. Mala som lepsie a horsie obdobia. Ale nikdy to neslo same

kiki68
7. aug 2025
@anonym_ae11f2

@kiki68 to nie je pravda, trpela som epizoduckou bulimiou 18 rokov a nikdy to same von neslo. Mala som lepsie a horsie obdobia. Ale nikdy to neslo same

@anonym_ae11f2 no asi ako kto, ale vacsine ludi staci lepsie sa predklonit. Ako hovori moja kamoska, ked mas problem grcas elegantne a potichu 😉 Ma pravdu. Mala som dve sefky, obe tazke bulimicky. Nikto by to z ruk nepoznal

mirola
Autor odpoveď zmazal
anonym_bbb33b
10. nov 2025

Ahojte všetci 👋

Píšem bakalárku a súrne by som potrebovala vašu pomoc. 🙏 Týka sa to témy sebahodnotenia a spokojnosti s telom u žien.

Budem vďačná každej žene, ktorá si nájde asi 25 minút a vyplní mi tento anonymný dotazník. Každá odpoveď sa počíta!

Link je tu: https://forms.gle/7VMXRramcg3s1C5V8

Ďakujem krásne za pomoc a pokojne zdieľajte ďalej 😊