icon

Skúsenosti a rady pri liečbe nádoru na pankrease

18. mar 2025

Ahojte, prosim, potrebovala by som skusenosti vas, ci vasich bajblizsich, ohladom liecby nadoru na pankrease. Co pomohlo, radioterapia, chemoterapia, biologicka liecba, kombinacia? Ake liecivo, v akej intenzite? Enzymy, doplnky? Kde ste konzultovali? Cyberknife na Boroch, Praha, Brno.. Nejaky druhy nazor? Cokolvek vam napadne a bolo ucinne 🙏 ps: ja na zazraky verim, aj na silu pacientky, preto prosim naozaj iba to, co myslite, ze pomohlo a stoji za to vyskusat 🙏

Strana
z4
balerina2025
15. jún 2025

@selenka7 co je horsie je to ze vela x maju pacienti uz taky stav, ze ich pecen je vo velmi zlom stave a maju uz postihnute aj okolite organy... do akej miery pomozu tieto latky, je otazne, dalsia vec, kolki ludia maju vyoperovany nador a kolko ludi este zije a kolko sa dozivaju, to su tiez zaujimave otazky.
brat cely zivot pankreaticke enzymy ci velmi dietna strava, no nie je to lahky oriesok, ale dakujem ti za clanky, ktovie ci niekto na svk sa tomu takto venuje viem ze mame expertov, no my sme sa k nim nedostali.
tato R sa tak hrozne rychlo siri, a prekancerozmny stav sa nezachyti u mnohych.
velmi drzim palce

selenka7
15. jún 2025
@balerina2025

@selenka7 cervene vinko a nizsi vyskyt R u Francuzov, mozno to ma nieco do seba. uz roky rokuce sa toto riesi

@balerina2025 ano, aj ked teda v cervenom vine je toho resveratrolu velmi malicko na to, aby to malo meratelny efekt. V tom budu aj ine faktory, dalsie antioxidanty, omega 3-6-9 MK, polyfenoly...

balerina2025
15. jún 2025
@selenka7

@balerina2025 ano, aj ked teda v cervenom vine je toho resveratrolu velmi malicko na to, aby to malo meratelny efekt. V tom budu aj ine faktory, dalsie antioxidanty, omega 3-6-9 MK, polyfenoly...

@selenka7 pozeram ze ho dostat aj kupit, koncentrovany 60ks tabliet na 2 mesiace za cca 20 eur. mozno vhodne ako preventivka. porozmyslam nad tym.

selenka7
17. jún 2025
@balerina2025

@selenka7 pozeram ze ho dostat aj kupit, koncentrovany 60ks tabliet na 2 mesiace za cca 20 eur. mozno vhodne ako preventivka. porozmyslam nad tym.

@balerina2025 ja beriem Antioxidant complex od GymBeam, tam je toho okrem resveratrolu este viac. A super cena.

balerina2025
17. jún 2025
@selenka7

@balerina2025 ja beriem Antioxidant complex od GymBeam, tam je toho okrem resveratrolu este viac. A super cena.

@selenka7 pozriem dakujem , tam je toho mega vela pozeram

ajko2011
17. jún 2025

Môj dedo mal rakovinu pankreasu...do 2 mesiacov od operácie a liečby zomrel 🥴 ale už si presne nepamätám akú liečbu bral lebo to už bolo pred 15 rokmi

maialeo
25. aug 2025
@anonym_autor

@balerina2025 lekari tlacia len do chemoterapii a ozarovania? A nemyslis, ze to je ich praca. Mrzi ma, cim si si presla, naozaj. Lekari ale pri pankrease riesia operaciu, ak je este mozna, a chemoterapiu. Ozarovanie v ramci pankreasu nie je velmi mozne, aj ked je to prezentovane - spominany cyberknife. Ale toto je presne to, co je zodpovednost lekara - onkologa. Liecit. Operovat. Podla platnych metodik. Nebude pacientovi odporucat experimentalne liecby, extrakty, tinktury. Toto si musime nacitat sami, hladat, patrat, vzdelavat sa. Keby som bola lekarka, nedalo by mi. Ale nemala by som priestor v kazdej diagnoze sa takto vzdelavat, vies, ako to berie cas? Nemal by ten lekar na to priestor, v ziadnom pripade, v ziadnom. Ja som taketo vyskumy preluskala skrz na skrz, u nas je problem, ze pacientka tymto vyskumom neveri. A to ma velmi hneva. Resp taky pocit bezmocnosti, ze az.

@anonym_autor ahoj.. ja som mala NET pankreasu, bol opetovatelny, zatial tam dalsi nie je. Nasledne mi pichaju Somatuline. Poskytla som vzorky na vyskum, ktory hlada liek prave na rakovinu pankreasu.... sme za prvym kolom, kedy imunita prasiatok neodmietla nadory.

Strana
z4