Skúsenosti po výmene bedrového kĺbu podľa nových tabuliek
Dobrý večer, hľadám niekoho kto je po výmene bedrového kĺbu a bol na posúdenie podľa nových tabuliek...Je tu niekto taký? Ďakujem
@andi80 môžem sa opýtať? Máte 1 či 2 vymenene? Dakujem
zatiaľ 1
@kakakina presne...oni maju plné dôchodky a cely zivot odpracovany🤣zaslúžia si🫣
Mame v robote takých čopridu na mesiac majú 75% ID a povedia že oni robit nebudú za take peniaze ako my. Ja som mala 45, stiahli na 35
Ak sa môžem spýtať, dá sa získať aspoň polovičný ID na koxartrozu? Som zaradená na výmenu, artrozu mám 3-4 st. A kĺb som mala operovaný už 2x, ortopéd dal odporúčanie na ID, myslíte že mám šancu? Mňa to nikdy ani nenapadlo skúsiť až kým lekár nepovedal
Ak sa môžem spýtať, dá sa získať aspoň polovičný ID na koxartrozu? Som zaradená na výmenu, artrozu mám 3-4 st. A kĺb som mala operovaný už 2x, ortopéd dal odporúčanie na ID, myslíte že mám šancu? Mňa to nikdy ani nenapadlo skúsiť až kým lekár nepovedal
@miriam1234 idu vam robit vymenu? Lebo pisete ze 2 krat ste uz operovana
Áno som zaradená na výmenu ale operovali má asi 10r dozadu, mi ho nápravali a už vtedy mi povedali že do budúcna rátať s výmenou.
Áno som zaradená na výmenu ale operovali má asi 10r dozadu, mi ho nápravali a už vtedy mi povedali že do budúcna rátať s výmenou.
@miriam1234 a ine ochorenie nemate?? Lebo ak nie, tak narok nie je podla mna podla novych tabuliek..Ja mam vymeneny, druhy na vymenu je takisto plus dalsia vazna diagnoza a ledva mi dali 45%
Napodobne 😢a vzali mi ,dali len 35%.Po operácii schválili 45%,po roku predvolali a vzali.
Ešte mám migrény a platničky trochu posunuté od toho klba, tak čo už, vyskúšam to podať, ja som tomu aj tak nedávala šancu
Ešte mám migrény a platničky trochu posunuté od toho klba, tak čo už, vyskúšam to podať, ja som tomu aj tak nedávala šancu
@miriam1234 vyskušať, vyskušajye urcite..Nedate za to nic, len čas..🙂

Ja, zrušili mi ID