icon

Skúsenosti s AAA Autobazárom pri kúpe auta na splátky?

17. sep 2024

Dobrý večer.

Aké máte skúsenosti ?
Chcela by som na splátky s tým že im odpredám svoje 🙂
Mám z toho obavy.

suptdi
Odpoveď bola odstránená
mamickalisticka
17. sep 2024

Nikdy viac, ani kúpiť ani odpredať. 1 kúpa z 1000000000 (a ešte dvesto núl) je dobrá, inak des a hrôza. Je to naozaj také zlé ako všetci tvrdia. A to že ma niekto pozit skúsenosť je skôr šťastie ako realita a pravidlo

kiki68
17. sep 2024

Od nich urcite nie

robertoo1
17. sep 2024

Ja by som odtiaľ auto určite nebral ,ale keď ťa to tak láka tak určite tam choď s takým ktorý sa vyzna v autách. Poriadne prezrieť vyskúšať. Hlavne po počúvať motor hlavne prevodovka ako funguje spojka atď.

lenkasarka
17. sep 2024

Tvoje obavy sú namieste

sajmi
17. sep 2024

Osobnú skúsenosť nemám, avšak akurát som sa bavila so známym, ktorý od nich kúpil auto za 1500€, na aute sa povozili dva dni a auto nepojazdné, oprava v servise 1200€ 🤷🏾‍♀️

katkaseiner
17. sep 2024

my sme tam nikdy nekupili...ale sme predali...za cenu co ti daju ci to kupi ktokolvek a nebudes sa rok triast ci sa k tebe nevratia ze nejaka vada (ano maju to zmluvne podchytene, nas rok uplynul 20.augusta.). Tu ani nie je to ze by to auto nebolo vadné. To nase malo 10 rokov, fakt top stav ale chceli sme uz ine...na 10 rocnom moze uz cokolvek vyskocit, navyse nemas istotu ci tej vade oni "nedopomohli".
Druha vec je ze takmer 2 mesiace nam este jazdili na zakonnej poistke - v zmluve je cca mesiac, ale neponahlalo im to...nase nespotrebovane poistne sme tym oadom nieze nedostali späť, takmer sme museli platit dalsiu platbu lebo by to bolo nase "zameskane" poistne. Ako fakt som pri nich zostarla.... No a zakazdym keď som tam volala kvoli zakonnej poistke, akurat bolo auto uz "zajednane na predaj" Figu drevenu, vozili ho hore dole po Slovensku, boli to len vyhovorky, predalo sa cca 1-2 mesiace dozadu, cize cca rok po predaji. Su to sviniari.

katica06
17. sep 2024

Pre boha len to nie, ako ak chceš aby ťa odrbali tak hor sa do toho. Mňa bodrbali, bola som mladá neskúsená, ale AAA nikdy viac

anka4434
17. sep 2024

Kúpila som si prvé auto za 13000€ škodu Octaviu a bez problémov

autor
17. sep 2024

Ďakujem všetkým ☺ len ste ma utvrdili v tom, že budem spokojná so svojím starým radšej 😅
Lebo auto ktoré som u nich vyhliadla je omnoho lacnejšie, ako ostatné na inom bazárovom portáli a to myslím polovičná suma istý model auta...

jesenzima
17. sep 2024

My sme kúpili z AAA dvakrát, kupovali aj v rodine viacerí, a nemal nikto žiadny problém ani s autom,ani s postupom ...

anka4434
17. sep 2024

Vždy mi povedali pri ktorom aute je aký problém

egonsk
17. sep 2024

vyckaj tyzden az dva a uvidis tam kopec krasnych aut, co budu malo jazdene, navonane, nikdy neburane, po dochodcoch co na nom jazdili do kostola a predali ho lebo si kupili teslu.... len nevsimaj si vahu kapoty, dveri, alebo spinu okolo motora, to je bude len tym, ze je kazde uplne cerstvo vykupene a zrovna im nestihaju zamestnanci aj taketo miesta cistit... ale vonavka bude zaklad, neboj. 😅😉

emka530
Odpoveď bola odstránená
mayka730
17. sep 2024

Máme 2 auta jedno 4roky druhé 3..
Všetko ok , a nie sú to auta za 2tis € .. 👍🙂

lalenka33
17. sep 2024

Nie, nie a nie. V rodine kupovali auto. Vravím nekupuj z AAA auto, ale oni čítali recenzie a boli aj dobré aj kolegyňa kúpila a všetko OK a teda auto kúpili. Po pár dňoch odniesli doma mechanikovi a 500€ nechali za opravu. Niečo tam búchalo počas jazdy. Komu niet rady, tomu niet pomoci. A teraz po povodniach sa budú vo velkom predavat zatopené autá. Akurát sme sa s mojim o tom bavili, že ide najhoršia doba na kupu aut z bazarov.

lneviemmeno
18. sep 2024

Ja odtial auto mám, našťastie si môžem zaklopať, že všetko v úplnom v poriadku. Kupovala som novšie auto. Ale úver tam je hrozne nevýhodný. Auto som kúpila za cca 11tis a platim 250€ mesačne.. celkovo za auto zaplatím 20tis. V banke som sa informovala a za túto sumu by som platila mesačne iba 150€ a preplatila by som celkom cca 2tis. Úroky majú hrozne.. čiže na úver nikdy viac. A auto je podľa mňa o šťastí, + ja tam mám kontakty čiže mi povedia úplnú pravdu. Tá známa mi povedala, že už veľakrát odkúpili auto po totalke, dali ho dokopy a predali ho ako nové

lneviemmeno
18. sep 2024

A ešte poviem, že oni odkúpia auto o polovicu menej ako ho predaju. Manžel tam chcel predať staršiu fábiu, síce 300tis najazdených ale v TOP stave bez poškodení, ponúkli mu 70€ 🙈 predal ju nakoniec sám za 1000€.

alkoholik
18. sep 2024

@lneviemmeno A tie Vase kontakty vam nepovedali o vyhodnosti uveru u aaa auto? Predal som do aaa 5 rocne auto uplna spokojnost. Je rozdie auto 10-15 rocne za 1500€.

lneviemmeno
18. sep 2024

@alkoholik keď som kupovala auto som ešte ten kontakt nemala. Lebo to je mama mojej kamošky a ja som nevedela, že tam pracuje a až potom som sa dozvedela. Už tam manžel kupoval druhé auto bez úveru a povedala nám všetko čo s tým autom je. Žiaľ som mladá a blbá, dosť to ľutujem, ale čo už na chybách sa človek učí 🙂

3petka
18. sep 2024

Nikdy, nikdy, nikdy….

gas1201
18. sep 2024

v AAA by som bral auto len ak by poskytli možnosť ísť ku nim na zdvihák, testovaciu jazdu a svojho dvorného automechanika s diagnostikou so sebou.
moja skúsenosť bola pred rokom škoda octavia v super výbave za výbornú cenu, tak si nechal vygenerovať report na carvertical a tam som videl že to auto bolo z predu aj zozadu búrané, cena opravy prevyšovala cenu auta v danom momente. čiže určite to neopravovali v autorizovanom servise, ale bolo to myslím že burane a opravovane niekde v Litve. takže buď do pár rokov začne to auto hrdzavieť alebo ak bol poškodený nosník tak boh vie čo to bude robiť pri autonehode.
dá sa tam natrafiť na dobrý kus ale nebude asi v spodnej cenovej hladine daneho modelu a určite brať so sebou niekoho komu verím v autach

alenamihal
18. sep 2024

Velke NIEEEEEEEEEEEEE .... neschopaci a oseravači.

siskapav
19. sep 2024

Ja som clovek co tiez vzdy tvrdil ze AAA nikdy … a osobne sme tam nakoniec predali 2 auta v top stave aj sumu za ne dali dobru, 1 auto sme tam dokonca kupili pred 4 mesiacmi… suma cez 20 tis, zatial celkom bez problemov

dollyzv
19. sep 2024

Ja som si kupila za 6000€ pred vyse dvomi rokmi,okrem oleja a brzd som nemenila nic..a auto ide ako ma…partner kupoval tiez u nich pred rokom,tiez menil len olej,brzdy,tlmice,chodieval na nom do nemecka na turnusy a tiez slape ako ma..no ale ak ides kupovat stare auto do 2000€ treba ratat ze tie investicie a poruchovost bude ovela vyssia