icon

Skúsenosti s abscesom mandlí a liečbou antibiotikami

3. okt 2025

Ahojte
Má niekto skúsenosť s abscesom mandlí?
Od stredy beriem antibiotiká, no mám pocit, že vôbec mi nezaberajú...dneska som mala kontrolu, zatiaľ neobsahuje hnis...pripojim fotky...1. fotka dnes, 2. včera
Kontrolu by som mala mať v nedeľu...mám isť priamo na krčné oddelenie

Skúsenosti s abscesom mandlí a liečbou antibiotikamiSkúsenosti s abscesom mandlí a liečbou antibiotikami
janickadr
3. okt 2025

@anonym_autor Ta 1.fotka je horsia ako 2. cize sa to asi zhorsuje. Kto to videl? Obvodny ci ORL? Kazdopadne, absces sa musi riesit narezanim, antibiorika nestacia... Ak to videl len obvodny, isla by som uz dnes na ORL...

autor
3. okt 2025
@janickadr

@anonym_autor Ta 1.fotka je horsia ako 2. cize sa to asi zhorsuje. Kto to videl? Obvodny ci ORL? Kazdopadne, absces sa musi riesit narezanim, antibiorika nestacia... Ak to videl len obvodny, isla by som uz dnes na ORL...

@janickadr dneska som bola 2x na ORL :/

autor
Autor odpoveď zmazal
janickadr
3. okt 2025
@anonym_autor

@janickadr dneska som bola 2x na ORL :/

@anonym_autor A boli to? Horucky su? Ake antibiotika?

autor
3. okt 2025
@janickadr

@anonym_autor A boli to? Horucky su? Ake antibiotika?

@janickadr áno bolí príšerne...a tiež aj ucho...horúčku som nemala...amoksiklav mi vypísala

autor
Autor odpoveď zmazal
janickadr
3. okt 2025
@anonym_autor

@janickadr áno bolí príšerne...a tiež aj ucho...horúčku som nemala...amoksiklav mi vypísala

@anonym_autor Zjavne treba pridat aj ine antibiotika, do kombinacie. Isla by som zajtra na ORL, nie az v nedelu...