Skúsenosti s adenózou
Ahojte mamicky, dievčatá a všetky ostatné ženy, prosím vás chcela by som sa opýtať ci niektorá z vás má skúsenosti s adenozou, hrčka v prsníku......benigna čiže nie rakovina, Ak áno či ste to boli vyberať alebo len sa to pozoruje..... Budem veľmi vďačná za info, ďakujem
No mala som podla biopsie fibroadenom a nakoniec po vybrati to bol uplne iny druh (benigneho) nadoru. Ono rozhodnutie je vzdy na lekarovi a pacientovi, ale ja osobne som za vybratie... radsej vybrat ako sledovat a strachovat sa, nakolko v/z takejto oblasti kludne moze vzniknut aj karcinom. Ja som rada ze to mam prec, okrem ineho mi ustupili aj bolesti prsnika, nakolko mna tlacil. Samozrejme lekar chcel sledovat sto rokov.. najskor som chodila na sono po mesiace, potom 3 mesiacoch a potom pol roka... cca 1,5 roka som to vydrzala a objednala som sa operaciu.
@simca06022011 ahoj, nasla som tuto starsiu diskusiu a mam prave rovnaky zdravotny problem. Mohla by som ti prosim napisat sukromnu spravu? dakujem
@adula3334 zdravim vas bola ste na operácii už ?
@srdiecko215 áno bola som minulý rok vybrali mi to a všetko v poriadku ❤️
@miskabr áno bola som v celkovej narkoze tak chcel doktor že bude lepšie ale netrvalo to dlho ....a teraz jazvu ani nieje vidno . Mňa to pobolieval o väčšinou keď som mala dostať menštruáciu lebo vtedy sa mi nalievali prsia ....nemusíte a báť a držím palce nech je všetko v poriadku
@miskabr áno bola som v celkovej narkoze tak chcel doktor že bude lepšie ale netrvalo to dlho ....a teraz jazvu ani nieje vidno . Mňa to pobolieval o väčšinou keď som mala dostať menštruáciu lebo vtedy sa mi nalievali prsia ....nemusíte a báť a držím palce nech je všetko v poriadku
@ivetafer dobry den prosim citam ze Vam vybrali mne dnes dali diagnozu BI-RADS3 - drobne cysty a adenoza? kontrolu mam mat o pol roka? prosim vy ste mali aky stav vtedy po pol roku nezmeneny ci zmeneny ked ste davali vybrat? Mam obavu co bude za polmroka
@ivetafer dobry den prosim citam ze Vam vybrali mne dnes dali diagnozu BI-RADS3 - drobne cysty a adenoza? kontrolu mam mat o pol roka? prosim vy ste mali aky stav vtedy po pol roku nezmeneny ci zmeneny ked ste davali vybrat? Mam obavu co bude za polmroka
@petronelak neviem čo vám tam napísali ja som mala Birads 1 , ja dom nemala cysty ale adenozu a to je zhluk mliečnych žliaz mne sa to nemenilo ani nerástlo ale dala som to vybrať po cca roku čo som sa odhodlala
@petronelak neviem čo vám tam napísali ja som mala Birads 1 , ja dom nemala cysty ale adenozu a to je zhluk mliečnych žliaz mne sa to nemenilo ani nerástlo ale dala som to vybrať po cca roku čo som sa odhodlala
@ivetafer mam drobne cysty to mavam stale len teraz som bola prvx krat na mamo a tam sa jej nieco niepacilo tiez nejaka zlaza spravila sono a dala zaver BI-RADS3-adenoza (rozmer 8x6mm? povedala mi ze o pol roka skontrolujeme ak by sa to menilo zvazime dalsi postup tak som teraz na vazkach ci cakat pol roka alebo co
@ivetafer mam drobne cysty to mavam stale len teraz som bola prvx krat na mamo a tam sa jej nieco niepacilo tiez nejaka zlaza spravila sono a dala zaver BI-RADS3-adenoza (rozmer 8x6mm? povedala mi ze o pol roka skontrolujeme ak by sa to menilo zvazime dalsi postup tak som teraz na vazkach ci cakat pol roka alebo co
@petronelak Aj ja mám BI-RADS3, mám viac cýst a jeden adenóm. O pol roka ultrazvuk. Mňa to niekedy bolí aj pred menštruáciou, niekedy aj pred ovuláciou.
@petronelak Aj ja mám BI-RADS3, mám viac cýst a jeden adenóm. O pol roka ultrazvuk. Mňa to niekedy bolí aj pred menštruáciou, niekedy aj pred ovuláciou.
@sylvie18 áno to som mala aj ja že keď som mala pred menštruáciou tak ma to bolelo , držím palce nech je všetko v poriadku

@ivetafer ja mam fybromy/cysty.: sledujeme to niekolko rokov uz...