Skúsenosti s alopeciou - liečba
ahojte žienky ake máte skúsenosti s alopeciou ,ak ste si tým prešli ,podarilo sa vám uzdraviť? Užívam lieky na štítnu ,ale s liekmi ju mam ok , v rodine máme riedke vlasy podaktori ale tieto moje to je už čo povedať , je mi stoho smutno skúšala som už kadečo od rôznych vitamínov , zinku ,šampónov nepomáha nič som objednana k dr hemza no do vtedy asi len potrebujem počuť že v Tom niesom sáma 🙏
Mama ma to iste ale nema to dlho je už zufala obvodny lekar ju poslal na štitnu žlazu lebo sa dlho na nu lieči len pani doktorka tam v tu chvilu nebola tak isla inej a ta jej povedala že nech si nerobi starosti neni to nič važne že to je zo stresu…
No len sa jej to stale rozširuje použivala aj dixi ampulky aj od kožnej niečo to tiež nepomaha ani vitaminy poradili jej šampon pre mužou a s toho sa jej to ešte viac zhoršilo a rozširilo sa jej to…
Viem že som vám nijak nepomohla s mojou odpovedou ale chcem sa len spytat je to nevyliečitelné?som ja s toho tiež smutna keď kvoli tomu plače a podobne 😔
Ďakujem vopred
ja mám lokálnu, chodila som aj na dusik a nepomohlo nič 😔 ale ja to mám zatiaľ tak že mi to aaaž tak veľmi nevidno, zakryjem vlasmi… ale minule tu bola podobná téma a jedna baba písala že nosí príčesok a že veľmi jej to pomohlo, takže či aj tebe nebude lepšie ísť touto cestou - proste to maskovať… aj na yt som dlho mala v odberoch jednu dievčinu a ona má úplne holú hlavu od mladého veku - a nič jej nepomohlo - tak aj ja som sa už tiež rozhodla - a keď budem potrebovať, pojdem aj ja buď do príčesku alebo do parochne…
@anonym_autor mas vysetrene ocne? Fokusy?
ja som si kupila po dlhom zvazovani a konzultaciach ..tupe zo zivych vlasov, sice bolo drahe, ale uzasna vec. Objednavala som z Prahy zo znamej stranky. Ja vlasy mam, len hore mi presvitaju plesiny...teraz po rokoch mi vlasy nejak zhustli, tak som ho uz od zimy nemala....ak by ste mali zaujem, mozem posunut....100percentny stav
skuste sa dat vysetrit na celiakiu, moze to byt aj z toho
Ja od kedy nosim okuliare, alopecia sa mi nevratila...
Ale tiez som z toho byvala na nervy, raz som si povedala, ze ked bude najhorsie kupim si parochnu....
Ja od kedy nosim okuliare, alopecia sa mi nevratila...
Ale tiez som z toho byvala na nervy, raz som si povedala, ze ked bude najhorsie kupim si parochnu....
@ivinkapink ja som mala v minulosti úraz oka dosť vážny ,vidím na to oko zle ,nosím okuliare ale aj tak vidím nám malo , som objednana na očné idem zistiť či by mi pomohla laserová operácia.

@anonym_autor môj známy má už pár rokov, nikto mu nepomohol. Jeden čas mu zaberali nejaké injekcie do pokožky hlavy v tých miestach, kde nemal už vlasy. Vyzerá ako dalmatinec len obrátené, tmavé vlasy a svetlé fľaky úplne hladké, ako detská pokožka, žiadne náznaky vlasov. Aj keď ostriha úplne "na koleno" po dvoch dňoch vidno. Už to vzdal, nosí šiltovku a v zime čiapku.