icon

Skúsenosti s Annamarie Börlind

somavi
13. sep 2018

Máte niekto skúsenosť s tomuto značkou ?

lenka_21
13. sep 2018

@somavi mam. Tazko sa mi to hodnoti, lebo riesim aj ine zdrav.problemy a teraz mi kremy nepomahaju. Mam denny, nocny krem a serum.

veriine
13. sep 2018

No za mna nic moc, mna to neohurilo na to, kolko to teda stalo. Viac som uz neobjednala. Mala som pletovu vodu, krem a masku.

karkulka1
14. sep 2018

Používam od nich regeneračný očný krém z rady LL regeneration, s tým som veľmi spokojná
Vyskúšala som pod klasický makeup aj tento energizér z pomarančových kvetov, ešte mu dám niekedy šancu, ale že by to bol pre mňa nejaký wow efekt, tak nie.
Kedysi som si kúpila revitalizér z damašských ruží a ten ma akoby štípal, tak som ho darovala mamine a tá ho používa ako podklad pod nočný a denný krém a je s ním spokojná.
Teraz som si od nich objednala ceruzku na oči a dvojfázový hyaluronový shake, tak som zvedavá, či to bude OK, alebo to zas posuniem niekomu z rodiny 😉
Kupujem cez naureus (dúfam, že to tu na MK nebudú brať ako reklamu) a odtiaľ si vždy poobjednávam nejaké vzorky - vyskúšala som nejaké vzorky šampónov a kondicionéra a tie sa mi páčili, ale ešte som si ich nekúpila v celom balení. Tiež som vyskúšala vzorky rôznych "beauty shot" - tie sú aj veľmi drahé a ich je len 15 ml a teda nič moc, nevysolila by som za ne tie prachy, takže fajn, že mali tie vzorky.

soninka9
14. sep 2018

Ja používam makeup ,,anti-aging,, a som veľmi spokojná 😊

tyaja5
20. sep 2018

@somavi za seba mozem povedat, ze velmi fajn 🙂 pouzivam aj dekorativnu kozmetiku tejto znacky, aj kremy, aj cistiacu penu, no vela toho a nemenila by som 😉 plet mam jemnejsiu a pruznejsiu odkedy tuto kozmetiku pouzivam a hlavne aj menej vrasok 🙏💃 lebo prave tie mi zacali robit starosti, ale uz ani z nich si teraz velku hlavu nerobim 😂😝 predsa mladsia nebudem a musim robit nieco pre to aby som mala co najdlhsie plet peknu 🙂 sviezu 😝

simca06022011
20. sep 2018

Podľa mňa naozaj drahé veci, mna odrádza od skúšania tejto kozmetiky hlavne to. Masku som mala.moznost mať z tejto značky bola som s ňou spokojná, ale len 2-3 x som ju pouzila čiže nemôžem úplne objektívne zhodnotiť, či bude aj naďalej vyhovovať. Ja mám citlivú pokožku na rôzne cistiacr masky, na tuto som nemala žiadnu reakciu negatívnu.

gdulskadarina
30. okt 2018

@simca06022011 kedze je to prirodna kozmetika, tak nevidim dovod preco by si mala mat nejaku reakciu, mne tato znacka vyhovuje, plet na nu super reaguje 🙂 a co sa tyka ceny, tak ja ti poviem tak, ze kedze vidim, ze mi robi dobre, ze plet je po nej krajsia, pruznejsia a jemnejsia, tak cena je to posledne co ma zaujima, pre mna su vysledky dolezite 🙂

simca06022011
30. okt 2018

@gdulskadarina samozrejme, že aj na prírodné zložky môže pokožka reagovať a veľmi často aj reaguje. Rovnako aj iné značky sú prírodné, čisto prírodné a neznesi od nich ani krém na ruky, nie to ešte pleťové krémy či masky.

evelyn0303
28. okt 2019

@gdulskadarina presne,a staci z toho malinko.. Je to nemecka kvalita, Nemci to vedia 🙂 cenovo dostupna je napr nasa Dulcia tiez prirodna, kupite ju v DM tiez