Skúsenosti s Annamarie Börlind
Máte niekto skúsenosť s tomuto značkou ?
No za mna nic moc, mna to neohurilo na to, kolko to teda stalo. Viac som uz neobjednala. Mala som pletovu vodu, krem a masku.
Používam od nich regeneračný očný krém z rady LL regeneration, s tým som veľmi spokojná
Vyskúšala som pod klasický makeup aj tento energizér z pomarančových kvetov, ešte mu dám niekedy šancu, ale že by to bol pre mňa nejaký wow efekt, tak nie.
Kedysi som si kúpila revitalizér z damašských ruží a ten ma akoby štípal, tak som ho darovala mamine a tá ho používa ako podklad pod nočný a denný krém a je s ním spokojná.
Teraz som si od nich objednala ceruzku na oči a dvojfázový hyaluronový shake, tak som zvedavá, či to bude OK, alebo to zas posuniem niekomu z rodiny 😉
Kupujem cez naureus (dúfam, že to tu na MK nebudú brať ako reklamu) a odtiaľ si vždy poobjednávam nejaké vzorky - vyskúšala som nejaké vzorky šampónov a kondicionéra a tie sa mi páčili, ale ešte som si ich nekúpila v celom balení. Tiež som vyskúšala vzorky rôznych "beauty shot" - tie sú aj veľmi drahé a ich je len 15 ml a teda nič moc, nevysolila by som za ne tie prachy, takže fajn, že mali tie vzorky.
Ja používam makeup ,,anti-aging,, a som veľmi spokojná 😊
@somavi za seba mozem povedat, ze velmi fajn 🙂 pouzivam aj dekorativnu kozmetiku tejto znacky, aj kremy, aj cistiacu penu, no vela toho a nemenila by som 😉 plet mam jemnejsiu a pruznejsiu odkedy tuto kozmetiku pouzivam a hlavne aj menej vrasok 🙏💃 lebo prave tie mi zacali robit starosti, ale uz ani z nich si teraz velku hlavu nerobim 😂😝 predsa mladsia nebudem a musim robit nieco pre to aby som mala co najdlhsie plet peknu 🙂 sviezu 😝
Podľa mňa naozaj drahé veci, mna odrádza od skúšania tejto kozmetiky hlavne to. Masku som mala.moznost mať z tejto značky bola som s ňou spokojná, ale len 2-3 x som ju pouzila čiže nemôžem úplne objektívne zhodnotiť, či bude aj naďalej vyhovovať. Ja mám citlivú pokožku na rôzne cistiacr masky, na tuto som nemala žiadnu reakciu negatívnu.
@simca06022011 kedze je to prirodna kozmetika, tak nevidim dovod preco by si mala mat nejaku reakciu, mne tato znacka vyhovuje, plet na nu super reaguje 🙂 a co sa tyka ceny, tak ja ti poviem tak, ze kedze vidim, ze mi robi dobre, ze plet je po nej krajsia, pruznejsia a jemnejsia, tak cena je to posledne co ma zaujima, pre mna su vysledky dolezite 🙂
@gdulskadarina samozrejme, že aj na prírodné zložky môže pokožka reagovať a veľmi často aj reaguje. Rovnako aj iné značky sú prírodné, čisto prírodné a neznesi od nich ani krém na ruky, nie to ešte pleťové krémy či masky.
@gdulskadarina presne,a staci z toho malinko.. Je to nemecka kvalita, Nemci to vedia 🙂 cenovo dostupna je napr nasa Dulcia tiez prirodna, kupite ju v DM tiez

@somavi mam. Tazko sa mi to hodnoti, lebo riesim aj ine zdrav.problemy a teraz mi kremy nepomahaju. Mam denny, nocny krem a serum.