Skúsenosti s antidepresívami Elicea 10 mg

emiliam
13. júl 2021

Ahojte, začala som pred troma dňami užívať eliceu polku tbl. Na úzkost spojenu s panikou. Aké máte, prosím vás skúsenosti s týmto liekom, budem povdacna, za každú skúsenost. Ja prvy, druhý, tretí deň ok úplne a dnes zle celý deň. Bolesť hlavy, velká slabosť, únava, nevolnost, prelezala som celý deň, miestami akoby mi otazelo telo ako nadrogovana ale spat sa mi nedá , veľkú nespavosť mám a mdloby aj..... neviem, či to prejde , či to mám vydržať.,...

sikea
16. júl 2021

@emiliam a na internete ?ja som to našla na internete

lfc2013
8. jan 2022

@emiliam ahoj, ako si nakoniec dopadla? Ja som mala s eliceou rovnake problemy..liek mi bol zmeneny ale vedlajsie mam tiez len miernejsie..

algida17
8. mar 2022

@lfc2013 dobrý deň, a aké vám predpísali namiesto tej elicei? Ja ju užívam 6.deň a je mi otrasne 😔

sikea
8. mar 2022

@algida17 ahoj uzivas eliceu ?mne pred deviatimi rokmi veľmi pomohla síce prvé týždne to bolo utrpenie ale potom sa mi uľavilo

algida17
8. mar 2022

@sikea dobrý deň, mne sa po očkovaní na covid 19 spustili kolapsové stavy... preto mi nasadili eliceu plus 0,25 neurol... cítim sa však ešte horšie 😔

sikea
8. mar 2022

@algida17 dobrý deň mne sa stalo to iste tiež mávam kolapsove stavy po ockovani ….teraz užívam brintellix a mám zvýšenú dávku vyše dvoch týždňov a tiež mi býva hrozne aj neurol si dávam niekedy aj dva musím užiť 0,5 mg

algida17
8. mar 2022

@sikea som už zúfalá, najskôr mi dali len magnosolv (vraj to bude tetánia), ale vôbec žiadne zlepšenie... ataky celkovej slabosti, problémy s dýchaním, kolapsove stavy 😔 Nikdy predtým som takéto problémy nemala, neviem sa z toho dostať.

sikea
8. mar 2022

@algida17 ja som to mávala aj pred tým aké dostala som sa z toho ale po ockovani ma to už dlho drží a tiež som už z toho zúfalá a plačem veľmi veľa

sikea
9. mar 2022

@algida17 skús si objednať stressfix ja som si to objednala a od v cera som si tie tabletky nasadila uvidím či pomôžu

blondiegirl
20. okt 2022

Ahoj, uzivam Eliceu tyzden, moj zdravotny stav sa oproti neuzivaniu liekov dost zhorsil. Navyse nespim co predtym bolo obcas. Najhorsie asi je na tom, den po uziti prvej polky tbl. som sa v noci zobudila ako mi piska v uchu.. odvtedy ma to nepreslo, dost ma to znervoznuje a privolava este vacsiu uzkost.. mate podobne skusenosti?

erikameciarova
20. jún 2023
iveta16161616
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iveta16161616
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iveta16161616
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iveta16161616
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iveta16161616
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evrlina
3. jan 2024

@emiliam mne bývalo zo začiatku ťažko od žalúdka a mala som počas užívania veľmi nízky tlak...teraz po vysadení ca po 4 mesiacoch mi strašne skáče tlak a tep...taký vysoký som nikdy nemala a tlak na hrudi

tamaris88
9. apr 2024

@emiliam @evrlina @blondiegirl Dobry den, tiez som tu lebo pouzivam Eliceu 10 uz 6ti den, celu tabletku rano. A je mi zleee. Cez den ako mrtvola iba by som spala, nemam sil, trpnu mi ruky (mam aj tetaniu)..vecer nedokazem zaspat. Ked zaspim zobudi ma panicky zachvat, napinanie na zvracanie, hnacka, triaska, busenie srdca, piskanie v uchu...kazdy den uz aspom raz panicke ataky. Prejde to po nejakej dobe? Co vam povedal psychiater ako sa preniest cez toto? Minuli rok som 6 mes pouzivala Citalex a nic mi nebolo, teda bolo mi super, ziadne take ako teraz.

arabela55
15. jún 2024

@emiliam ahoj pomohli tie lieky elicea nakoniec?

tamaris88
15. jún 2024

@arabela55 Mne ich vysadili a nepouzivam uz ziadne...podla potreby Frontin 0,25(vecsinou ked mam PMS 3 dni po 1 tabletku a potom klud celi mesiac)

arabela55
16. jún 2024

@tamaris88 ďakujem lebo mne chcú nasadiť eliceu, mám problém s prehltaním a gastritídu. Tak ich ani nemám chuť brať keď majú také účinky ☹

leonakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz