Ahojte, začala som pred troma dňami užívať eliceu polku tbl. Na úzkost spojenu s panikou. Aké máte, prosím vás skúsenosti s týmto liekom, budem povdacna, za každú skúsenost. Ja prvy, druhý, tretí deň ok úplne a dnes zle celý deň. Bolesť hlavy, velká slabosť, únava, nevolnost, prelezala som celý deň, miestami akoby mi otazelo telo ako nadrogovana ale spat sa mi nedá , veľkú nespavosť mám a mdloby aj..... neviem, či to prejde , či to mám vydržať.,...
Ahoj, uzivam Eliceu tyzden, moj zdravotny stav sa oproti neuzivaniu liekov dost zhorsil. Navyse nespim co predtym bolo obcas. Najhorsie asi je na tom, den po uziti prvej polky tbl. som sa v noci zobudila ako mi piska v uchu.. odvtedy ma to nepreslo, dost ma to znervoznuje a privolava este vacsiu uzkost.. mate podobne skusenosti?
@emiliam @evrlina @blondiegirl Dobry den, tiez som tu lebo pouzivam Eliceu 10 uz 6ti den, celu tabletku rano. A je mi zleee. Cez den ako mrtvola iba by som spala, nemam sil, trpnu mi ruky (mam aj tetaniu)..vecer nedokazem zaspat. Ked zaspim zobudi ma panicky zachvat, napinanie na zvracanie, hnacka, triaska, busenie srdca, piskanie v uchu...kazdy den uz aspom raz panicke ataky. Prejde to po nejakej dobe? Co vam povedal psychiater ako sa preniest cez toto? Minuli rok som 6 mes pouzivala Citalex a nic mi nebolo, teda bolo mi super, ziadne take ako teraz.
@emiliam a na internete ?ja som to našla na internete