icon

Skúsenosti s bielením zubov u zubára: Účinné metódy a tipy

lu_si_lusi
23. jan 2025

Ahojte, chcem sa opýtať či máte skúsenosti s bielenie zubov u zubára a s akou metódou bielenia ste boli spokojní?
Vydzalo vám to aj ? Alebo co pomôže vybielit zuby, ďakujem za info ☺️

enmery
23. jan 2025

Ja som absolvovala v máji u zubára. 2 týždne som mala gély na noc a potom ambulantne dokončenie čo trvalo cca 45 minút. Pred bielením mi odporučili dentálnu hygienu a vzali laserové odtlačky na formu na zuby. Výsledok bol zreteľne viditeľný. Zmerali mi ho aj fotkou na stupnici belosti zubov. Nemala som žiadne problémy, možno prvé 2 noci také brnenie prvých 5 minút. Potom všetko ok.

ariannazara
23. jan 2025

Áno vzala odtlačky a dala mi taky gel na doma Philips zoom fotka bez filtra.

lu_si_lusi
autor
23. jan 2025

@enmery, @ariannazara akou metódou vam bielili zuby? beyond polus advanced alebo PUREWHITENING alebo niečo iné?

enmery
23. jan 2025

@lu_si_lusi U mňa Pure White.

koniarova
23. jan 2025

@enmery
@ariannazara baby, či to stálo, ako to nie je tajomstvo?

enmery
23. jan 2025

@koniarova Mňa to vyšlo 350. Kombinované bielenie. Ak by to bolo len bielenie na doma, tam bola cena 200.

koniarova
23. jan 2025

@enmery to je super cena. Mne povedali cenovú ponuku,že 500 eur. To sa mi už zdalo dosť.

ariannazara
23. jan 2025

@koniarova 150 eur odtlacky aj gély na doma.

enmery
23. jan 2025

@koniarova No možno preto, že 2024 ešte nebola konsolidácia🤣

ariannazara
23. jan 2025

@lu_si_lusi toto mi objednala zubárka a spravila odtlacky

koniarova
23. jan 2025

@enmery môj zubár konsolidoval akosi v pravidelných intervaloch. 😂😂😂Teraz som zmenila, tak sa musím ak tam spýtať.

baboobchod
23. jan 2025

Ja som bola na Pure whitening, ale čakala som od toho viac. A po pol roku to mám skoro ako predtým. Podotýkam, že cervene víno ani kávu veľmi nepijem.

dzonik
23. jan 2025

@lu_si_lusi a skúšala si bielenie s pásikmi doma? Ja som to teraz skúsila a som veľmi milo prekvapená aký to má efekt

karolinkasky
23. jan 2025

@dzonik aké pásiky?

lu_si_lusi
autor
24. jan 2025

@dzonik nie neskúšala, aké pásiky?

dzonik
24. jan 2025

@lu_si_lusi Tieto: My White Secret Whitening Strips bieliace pásiky 14 ks, čítala som rôzne recenzie a najlepšie sú vraj Crest, ale sú veľmi drahé, tak som chcela najskôr niečo lacnejšie, tieto whitney secret mali tiež pekné recenzie a stáli v nazuby.eu okolo 19 eur a je to na dve sedemdňové kúry. To sa mi zdalo ako finančne prijateľný risk 😁

dzonik
Autor odpoveď zmazal
pupavka345
21. feb 2025

@dzonik pytala som sa dentálnej Profi hygienicky co si mysli o pasikoch a je to vraj blbosť. Nakoľko nie je garantované zloženie a účinnosť a plus mala pacientov, ktorym pásiky zničili sklovinu. Ona by si v živote nedala žiadne pásiky ani Crest ani nič podobné. Odborné mi to vysvetlila, cize taktiež zvažujem bielenie od zubnej kliniky.. Vyjde to 350€ a videla som výsledok priamo u nej a ma to trvácnosť cca 2-3roky. Cize toľko k lacnejším variantam.

lllenkaa
23. mar 2025

@baboobchod na Pure whitening kombinovanom alebo domácom bieleni?

baboobchod
23. mar 2025

@lllenkaa kombinovanom

enmery
24. mar 2025

@baboobchod Ja som rok od. Pijem veľa kávy a teda tento postreh ako ty nemám. To je zaujímavé.