icon

Skúsenosti s bolesťami podbruška po cvičení

suzy_dm
20. jan 2025

Ahojte, baby, ktore cvicite, mali ste uz podobnu skusenost? Pociťujem odvcera vecera bolesti podbruška, take stahy maternice vyzarujuce do chrbta ako pred menzesom a sú nepríjemné. Este vcera rano som mala intenzivny trening vo fitku asi hodinu a pol a predvcerom tiez. Do menzesu mi ostava 5 dni, ale ja pocas ani pred menzesom bolesti nemavam, takze je to cudne. Svalovica to nie, to rozoznam. Stalo sa to uz niekomu? Ďakujem

svokrinjazykmonika
20. jan 2025

@suzy_dm neviem ale mňa tiež po cvičení občas bolí podbruško, niekedy viac, niekedy menej, mávam po cvičení aj výtok. Ale neviem teda či je to ok u teba všetko.

suzy_dm
autor
20. jan 2025

@svokrinjazykmonika Ako dlho pociťuješ tie bolesti?

ssimusska
20. jan 2025

@suzy_dm cvičím cca 6 rokov a nikdy sa mi nič podobné nestalo. 😄

lucia13022023
20. jan 2025

@ssimusska ani mne.
Cvičím už roky a teda ani výtok ani bolesti podbruska som nikdy nemala. Nehľadala by som tam súvislost

svokrinjazykmonika
20. jan 2025

@ssimusska napríklad že doobeda so zacvičím a do večera mám trochu bolesti a slabý výtok taký krvavý. Na druhý deň už nie. Ale nie je to nič silné ani bolesti ma neobmedzujú. Ale nie je to vždy iba po určitom cvičení, asi keď robím brucho.

ssimusska
20. jan 2025

@svokrinjazykmonika ja cvičím aj dvojfázovo a aj brucho, no nikdy som žiadny výtok nemala a už vôbec nie krvavý 😄

svokrinjazykmonika
20. jan 2025

@ssimusska tak sorry no.

svokrinjazykmonika
20. jan 2025

@suzy_dm možno ti len príde skôr menzes kôli cvičeniu, aj to sa mi stáva ale ja mávam nepravidelný. Ale zas čakám komentáre že nieee, to sa mi nestáva, cvičím celý život a menzes stále rovnaký... 🙈

lucia1984lvm
24. feb 2025

@lucia13022023 to ze vam sa nic take nestalo,neznamena,ze niekomu to nemoze robit problemy 🤔Mne vyskocila tato diskusia prave pri vyhladavani a tiez cvicim silovo 2 mesiace a objavili sa mi bolesti v podbrusku…neviem ci to ma s tym suvis,ale tiez ma to prekvapilo,pretoze pri behani a jumpingu som tieto problemy nemala a teraz pri cviceni s trenerom mam problemy…..mozno to moze mat suvis aj s niecim inym,ale zaskocilo ma to.Ziadna ostra bolest,ale aj pri sadnuti na gauc takom rychlejsom ma zaboli spodok brucha…ci to nemoze byt presilenim? 🤔

lucia13022023
24. feb 2025

@lucia1984lvm tak ja píšem svoju skusenost a mam pod sebou xy klientok, ktoré nič také nemali. A to cvičíme už roky.. Ak máte problémy, obráťte sa na svojho trénera. Jedine co mi napadá je to, že cviky sú robené zle.