Bolesti v podbrušku v 5 TT.

mirka3169
26. jún 2019

Ahojte som v 5 týždni. Stále ma boli v podbrušku, pár dni bolo ok, teraz opäť, ale dosť silné. No nejako neviem rozoznať ci to je podbruško, alebo nutkanie na wc. Neviete mi poradiť, ci tie bolesti v podbrušku môžu trvať aj niekoľko hodín??

vektricka16
26. jún 2019

@mirka3169 ja som tiez na zaciatku mavala bolesti podbruska kazdy den aj niekolko hodin vzdy(ako na menstruaciu)...teraz som v 11tt a niekedy ma este pobolieva podbrusko...dokial nemas hnedy alebo krvavy vytok malo by to byt poriadku...

ikonica
26. jún 2019

Moc mas ok? Skus nacurat do poharika aku ma farbu ci v nom nieco neplava... Nemozes mat zapal mocaku?

ildiko36
26. jún 2019

@mirka3169 ked si tehotna a pobolieva podbrusko radsej chod na vysetrenie ..do toho 8mes je najviac potratov.nech ti uroby lekar sono ci je vsetko v priadku aby si sa ukludnila..aj ked ta pobolieva brucho a kym nemas stvrdnutie brucha a nekrvacas nemalo by hrozit potrat..ale pre istotu.nechod na slniecko a nesprchuj sa v teplej vode..nejedz ananas...keby si mala zapal mocoveho mechura by ta stipalo pri moceny alebo by si mala krv v moci..

ildiko36
26. jún 2019

@mirka3169 inak ja som mala s oba detmi do 3mes.normalne menstruaciu aj s bolestami..ani som netusila ze som tehotna..len ked mi lekar oznamil ze som v 3mesiaci😅

dadka1996
27. jún 2019

Mna tiež boli podbrusko ale nie stále tak že boli vkuse. Ono príde taký kŕč akokeby , potom prestane. Potom zase príde a trvá to tak niekoľko sekúnd. Ale vraj je to normálne že sa rozťahuje maternica. A teba to bolí stále? A neprestáva?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre