Skúsenosti s bolesťou pri zapálenom zube a antibiotiká
Dobrý deň. 18.7. večer ma začal bolieť zub dole sedmička. Postupne sa bolesť zhoršovala myslela som že nevydržím do pondelka. Žiadne lieky od bolesti mi nezaberali. Potom som si dala flector tak trošku povolilo. Pondelok som bola k zubárke dala mi 4 injekcie no nezabrali vraj mám zub zapálený dala mi antibiotiká penicilín. Vraj mám prísť v piatok 25.7 a extrakciu alebo pondelok 28.7.... no ja sa bojím že mi aj tak neúčinkuje tá injekcia a že bolesť budem cítiť. Mali ste niekto podobný prípad?? Bojím sa aj za to lebo raz mi už tak trhali zub .. zub múdrosti tiež zapálený injekcia nezabrala na pohotovosti myslela som že zomriem od bolesti ... Teraz sa bojím že mi tie antibiotiká nezaberú a injekcia tiež nie 😭😭😭
@risoriskoveronka nestresuj dopredu
Bolest zubov je otrasna urcite, to vie kazdy ale antibiotika zaberaju tak do 48-72hod a aj keby radsej vytrhnut
Osmicky su specificke, zuby “zbytocne” a clovek ma s nimi najviac komplikacii, to nemozes porovnavat s inymi zubami
@risoriskoveronka nestresuj dopredu
Bolest zubov je otrasna urcite, to vie kazdy ale antibiotika zaberaju tak do 48-72hod a aj keby radsej vytrhnut
Osmicky su specificke, zuby “zbytocne” a clovek ma s nimi najviac komplikacii, to nemozes porovnavat s inymi zubami
@taktotedanie ale ju bolí 7
@taktotedanie ale ju bolí 7
@rozculena ja som to pochopila treba si moj komentar precitat viackrat ak ste nepochopili vx a este raz prispevok co zadavala ajutorka
Plati moj komentar vyssie,pekny den

@risoriskoveronka na pohotovosti je starostlivost ina ako u svojho zubara, teda cest vynimkam a trhanie zubu mudrosti boli viac v porovnani s ostatnymi zubami.