Skúsenosti s E.coli
Ahojte.kto ma skusenosti s touto bakteriou?ake lieky ste brali a pomohlo vam to?mam za sebou tri stery a stale pozitivne.som uz zufala.dakujem
@veronicka88 ešte ju nemám vyrobenú a asi to nebude zadarmo:( ale informuj sa na imuno-alergologickej ambulancii. Držím palce.
@bobsent mne už cena nevadi ja už som taká zufala že amen...radšej sa nerozpisujem lebo je to na knihu.
@veronicka88 chápem aj ja som v tomto klube:( a ešte plus menopauza k tomu:(
@bobsent Ahoj, už sme prehodili pár slov na inom vlákne, ja stále bojujem :( akého máš prosím gynekológa? tiež zvažujem už aj autovakcínu. Mám v pošve ecoli ojedinele, staphylococcus sp, a corynebacterium a v perianálnej oblasti stredne masívne enterokok a ojedinele ecoli....čo prináša úľavu aktuálne je jablčný ocot - potieram si tým tú perianálnu oblasť a skúšam ho aj piť, zatiaľ len pár dní.
@dd99 mne gyn odporucila deflagyn kuru tri mesiace tak uvidim. Ja tak bojujem s kandidou a klepsielou
@palculienka40 drzim palce teda 🙂 toto je psychicky velmi znicujuce, ja to mam uz od augusta…som maximalne zufala z toho
@dd99 na e coli mi zabral urovaxom, aj kapucinka je dobra, ci greoove jadierka, dracia krv, d manosa, ci blokuirma uro plus. S tym nic nepokazis.
@palculienka40 áno ale pri chronickej chorobe len ako prevencia ale aj tak to nepomôže...vyskúšané naozaj vsetko
@veronicka88 tak ja riesim chronicke veci roky, nemyslela som ze to treba brat chvilu ale niekedy treba aj pol roka a dlhsie. A treba odstranit stres. Ale to je na kazdom.
@veronicka88 a este posilnovanie imunity je beh na dlhu trat na roky. Ten urovaxom mi pisu drihy rok a veru s e coli nemam problem. Praveze to riesi chronicke veci. Drzim palce kto chce najde sposob kto nie dovod.
@palculienka40 mám pár rkat brány urovaxon,pol roka som brala Blokurimu,a beriem ju aj teraz v niektorých prípadoch....
@veronicka88 skus na googli testdobry jazyk.
ahojte,prosím o radu,mama má 74 rokov a opakovaný problém s ecoly baktériou,už tri krát to skončilo urosepsou,teraz je 2 týždne doma z nemocnice bolo to poriadne agresívne,má vybratú liečbu,bol je nasadený urovaxon,mama má oslabenú imunitu je reumatička berie ten šialený medrol,začali sme brať poctivo probiotika konkrétne PROBIO FIX,chcem ju objednať ,keď zosilnie k imunologovi,som hotová chcem pomôcť,ale stále sa to vracia,ďakujem za akúkoľvek radu ,budem vďačná,volám sa Heňa a som z PP.
@palculienka40 a mala si ecoli aj v pošve a d manosa kusok pomohla? Už to budú 2 roky, čo s tým bojujem.
Stretla som sa s tym raz...brala som antibiotika ja aj partner...nasledne antimykotika viac sa to nevratilo klop klop. Je to bakteria najcastejsie sa vyskytujuca v creve/ stolici ale aj v moci...nie vyslovene v posve ale moze sa tam dostat...mne sa to stalo 1 a jediny x v mladosti ked som skusila s partnerom anal jediny x ...podptykam s kondomom a " nevracal sa do pussy" cisto anal aj tak sa to prenieslo odvtedy nikdy viac minimalne koli tomuto...
@henrietka23 ja probiofix beriem .. v januari to bude 5 rokov s malymi pauzami viacmenej denne...pomahata to na travenie...prvaidelnost stolice...vplyv na mykozy a pod to absolutne nema ....nepomaha to na to....som ppdstate predpriptavena na antihiotika ked raz za cas musim ppuzivat raz do roka ked ochoriem ale ah tak dostanem mykozu....
@palculienka40 ahoj, môžem vedieť aké sú tie guličky z Aliexpress?
@tamicinska https://allegro.sk/ponuka/bylinne-tampony-perly...
Nejaky cas som ich pouzivala celkom pomahali, zalezi na co. Niekomu vyhovuju niekomu nie. Tu je link s popisom ale popozeraj na alliex. Jedno obdobie ich vyrabali aj v cechach ale potom skoncili.

@veronicka88 to sú autovakciny.