icon

Skúsenosti s E.coli

3. feb 2023

Ahojte.kto ma skusenosti s touto bakteriou?ake lieky ste brali a pomohlo vam to?mam za sebou tri stery a stale pozitivne.som uz zufala.dakujem

Strana
z3
anos18
7. feb 2023

@veronicka88 to sú autovakciny.

bobsent
8. feb 2023

@veronicka88 ešte ju nemám vyrobenú a asi to nebude zadarmo:( ale informuj sa na imuno-alergologickej ambulancii. Držím palce.

veronicka88
8. feb 2023

@bobsent mne už cena nevadi ja už som taká zufala že amen...radšej sa nerozpisujem lebo je to na knihu.

bobsent
8. feb 2023

@veronicka88 chápem aj ja som v tomto klube:( a ešte plus menopauza k tomu:(

mims_03
19. feb 2023

@bobsent prosím ťa a tie vakcíny sa nerobia iba vo Vyšných Hágoch?

bobsent
20. feb 2023

@mims_03 toto neviem, mne ju budú robiť v Bratislave.

mims_03
20. feb 2023

@bobsent aha super, lebo tam teraz pozastavili výrobu.. a prosím ťa aj vieš kde konkrétne v BA?

bobsent
21. feb 2023

@mims_03 toto neviem, star od gynekológa mám odniesť do labáku na mikrobiológiu a ony to tam odošlú, následne ma budú kontaktovať.

dd99
6. máj 2023

@bobsent Ahoj, už sme prehodili pár slov na inom vlákne, ja stále bojujem :( akého máš prosím gynekológa? tiež zvažujem už aj autovakcínu. Mám v pošve ecoli ojedinele, staphylococcus sp, a corynebacterium a v perianálnej oblasti stredne masívne enterokok a ojedinele ecoli....čo prináša úľavu aktuálne je jablčný ocot - potieram si tým tú perianálnu oblasť a skúšam ho aj piť, zatiaľ len pár dní.

palculienka40
6. máj 2023

@dd99 mne gyn odporucila deflagyn kuru tri mesiace tak uvidim. Ja tak bojujem s kandidou a klepsielou

dd99
7. máj 2023

@palculienka40 drzim palce teda 🙂 toto je psychicky velmi znicujuce, ja to mam uz od augusta…som maximalne zufala z toho

palculienka40
7. máj 2023

@dd99 na e coli mi zabral urovaxom, aj kapucinka je dobra, ci greoove jadierka, dracia krv, d manosa, ci blokuirma uro plus. S tym nic nepokazis.

veronicka88
7. máj 2023

@palculienka40 áno ale pri chronickej chorobe len ako prevencia ale aj tak to nepomôže...vyskúšané naozaj vsetko

palculienka40
7. máj 2023

@veronicka88 tak ja riesim chronicke veci roky, nemyslela som ze to treba brat chvilu ale niekedy treba aj pol roka a dlhsie. A treba odstranit stres. Ale to je na kazdom.

palculienka40
7. máj 2023

@veronicka88 a este posilnovanie imunity je beh na dlhu trat na roky. Ten urovaxom mi pisu drihy rok a veru s e coli nemam problem. Praveze to riesi chronicke veci. Drzim palce kto chce najde sposob kto nie dovod.

veronicka88
7. máj 2023

@palculienka40 mám pár rkat brány urovaxon,pol roka som brala Blokurimu,a beriem ju aj teraz v niektorých prípadoch....

palculienka40
7. máj 2023

@veronicka88 skus na googli testdobry jazyk.

henrietka23
8. okt 2023

ahojte,prosím o radu,mama má 74 rokov a opakovaný problém s ecoly baktériou,už tri krát to skončilo urosepsou,teraz je 2 týždne doma z nemocnice bolo to poriadne agresívne,má vybratú liečbu,bol je nasadený urovaxon,mama má oslabenú imunitu je reumatička berie ten šialený medrol,začali sme brať poctivo probiotika konkrétne PROBIO FIX,chcem ju objednať ,keď zosilnie k imunologovi,som hotová chcem pomôcť,ale stále sa to vracia,ďakujem za akúkoľvek radu ,budem vďačná,volám sa Heňa a som z PP.

adriensal
28. feb 2024

@palculienka40 a mala si ecoli aj v pošve a d manosa kusok pomohla? Už to budú 2 roky, čo s tým bojujem.

eviku777
25. nov 2024

Stretla som sa s tym raz...brala som antibiotika ja aj partner...nasledne antimykotika viac sa to nevratilo klop klop. Je to bakteria najcastejsie sa vyskytujuca v creve/ stolici ale aj v moci...nie vyslovene v posve ale moze sa tam dostat...mne sa to stalo 1 a jediny x v mladosti ked som skusila s partnerom anal jediny x ...podptykam s kondomom a " nevracal sa do pussy" cisto anal aj tak sa to prenieslo odvtedy nikdy viac minimalne koli tomuto...

eviku777
25. nov 2024

@henrietka23 ja probiofix beriem .. v januari to bude 5 rokov s malymi pauzami viacmenej denne...pomahata to na travenie...prvaidelnost stolice...vplyv na mykozy a pod to absolutne nema ....nepomaha to na to....som ppdstate predpriptavena na antihiotika ked raz za cas musim ppuzivat raz do roka ked ochoriem ale ah tak dostanem mykozu....

tamicinska
23. mar 2025

@palculienka40 ahoj, môžem vedieť aké sú tie guličky z Aliexpress?

palculienka40
23. mar 2025

@tamicinska https://allegro.sk/ponuka/bylinne-tampony-perly...

Nejaky cas som ich pouzivala celkom pomahali, zalezi na co. Niekomu vyhovuju niekomu nie. Tu je link s popisom ale popozeraj na alliex. Jedno obdobie ich vyrabali aj v cechach ale potom skoncili.

Strana
z3