Skúsenosti s injekciami B12 na posilnenie?
Prosim Vás máte niekto skúsenosti s injekciami B12? Cítim sa dosť slabo a bledo tak či náhodou by mi nepomohli ďakujem.
Hladinu B12 ti vedia zmerat pri odbere krvi.
Ja som mal nizsiu hodnotu,ale nebral som injekcie,ale tekute kapsule.
https://www.bio-apo.com/product/vitasprint-b12-...
V marci mam kontrolu,tak som zvedavy,ci sa to zlepsilo.
Injekcie B12 sa predpisujú pri anémii to znamená že máš málo červených krviniek preto môže byť aj tá slabosť bolo by fajn skontrolovať KO to je krvný obraz ďalej pri herpesoch to sú pľuzgieriky na perách alebo sa môžu objaviť pri nedostatočnej imunite aj na tele .Treba sa poradiť s lekárom aby sa zistila príčina to by som Ti poradila ako prvé . Pri aplikácii trošku stipu preto sa im hovorí ľudovo vcelicky ale dá sa to vydržať 😊.Držím palce nech sa zistí príčina tvojho problému a prajem všetko dobré drž sa 🥰
Ahoj,
ak vies, ze unava prameni z nedostatku B12, da sa doplnit aj doplnkami, nemusis ist na injekcie.
Najlepsie vstrebatelna forma B12
je methylkobalamin a adenosylkobalamin, ktore plne nahradzaju hydroxokobalamin obsiahnuty v injekciach.
Mne sa po 2 tyzdnoch uzivania takehoto doplnku B12 zvysila hladina B12 o 115. Tiez som mierne upravila stravu (viac ryb a a vajec - som vegetarianka).
(Znie to ako reklama :D, ale som tehotna a nechcela som injekcie, ktore zatial nemaju zistene ucinky na dieta, tak som si vela studovala o B12, aby som sa im vyhla, preto zdielam pozitivnu skusenost so vstrebatelnostou z doplnkov, ktore lahko najdes na internete (v lekarni maju zvacsa len tabletky, ktore maju horsie vstrebatelnu formu b12) 🙂)

Tak ak mas anemiu, bolo by dobre zistit aku a podla toho riesit. Navstiv lekara.