icon

Skúsenosti s kvapkami Carteol a Tearfid proti suchosti očí?

zdeno525
23. dec 2023

Zdravim vás máte niekto skúsenosti s Carteol kvapkami pomáha vám na očný tlak a nevysušuje vám oči ?
Od očnej lekárky mám predpísané zvlhcujuce kvapky Tesrfid daju sa nahradiť aj lacnejšou verziou kvapiek Hypromeloza-P máte skúsenosť aj s tymito kvapkami ? Vďaka

taktotedanie
23. dec 2023

Vsetky antiglaukomatika sposobuju suchost oka
Zainvestujte do dobrych umelych slz radsej

zdeno525
autor
23. dec 2023

@taktotedanie Hypromeloza sú zle ?

taktotedanie
23. dec 2023

@zdeno525 jedne z najslabsich na trhu taky basic zaklad

lucinkaboz
30. jan 2025

Suchost oka aj bolesti, ja som odmietla kvapkat a doktorka nato, ale ostatni pacienti toleruju kvapky, urobili mi trabekuloplastiku, nedalo sa mi fungovat mala som z nich migreny, palive suche oko, 10x denne hylogel, chemiu kvapkas akoby na sliznicu

dema4016
6. feb 2025

@zdeno525 Môžem sa opýtať, aj ja mám predpísané Carteol odvčera, ale po nakvapkaní cítim závrat, môže to byť tým? alebo aké máte skúsenosti, ak sa smiem spýtať. Ďakujem

lucinkaboz
10. feb 2025

@dema4016 ja som z nich mala migrenu oka resp bolest oka a potom hlavy, vysadene

dema4016
23. apr 2025

@lucinkaboz a ak sa môžem spýtať, tak ste si ich vysadila sama, alebo po konzultácii s Dr? A čo teraz užívate?

lucinkaboz
14. máj 2025
@dema4016

@lucinkaboz a ak sa môžem spýtať, tak ste si ich vysadila sama, alebo po konzultácii s Dr? A čo teraz užívate?

@dema4016 s dr.neuzivam nic nedalo sa, priserne bolesti, robili mi trabekuloplastiku laser

dema4016
15. máj 2025
@lucinkaboz

@dema4016 s dr.neuzivam nic nedalo sa, priserne bolesti, robili mi trabekuloplastiku laser

@lucinkaboz a ak sa smiem spýtať, môžu kvapky spôsobiť aj šumenie v uchu?