Skúsenosti s liekmi na spanie
Máte niekto skúsenosť z týmito liekmi? Lekárka mi ich napisala na spanie + alventu 150 ráno. Ďakujem za radu

@nikola1987 Kventiax beriem aj ja, alventu som brala tiež... Teraz mám na spanie Stillnox, Depakine, Kventiax 125mg a poprípade Neurol...
Kventiax 25mg je celkom slabučký, môžete mať potom zvýšenú chuť do jedla. Alventa má zase veľa vedľajších účinkov.. ja osobne som ju prestala brať kvôli závratiam, nekontrolovatelného trasu celého tela a nevolnostiam po užití...
Ak máte len tieto dva lieky, je to v pohode a treba si na ne len zvyknúť, čo môže trvať pár mesiacov... Ak Vám lieky nebudú vyhovovať, treba to potom prebrať so svojim psychiatrom/lekárom, ktorý Vám lieky predpísal.
Ak si spomeniem na obdobie kedy som brala len tento Kventiax na spanie, spalo sa mi super, kým sa mi stav nezhoršil a bolo treba pridať aj iné lieky...
Ak máte akékoľvek iné otázky, môžte mi napísať do správy. ♥️
@me_myself ja beriem qvetiax a citalek a neviem spať cukrovka sa mi z toho robí neviem z toho spať ani žiť

@petrakopecka ahoj ako keby som pocula sama sebe to iste 10r., a to som myslela ze som jedina na svete, za posledne 4 tyzdne som skoncila 2 x v nemocnici, akurat dnes som sa pohla ovladam teóriu insomnie ako zdravotnik uz, len do praxe a do hlavy nie a nie🙏kludne sa pytajte