Skúsenosti s liekom Alventa 75 mg
Ahojte dr mi nasadila alventu 75mg . Zatiaľ ju mám tretí deň som celkom okej sen tam len taký divný pocit alebo cítim niekedy ku večeru jemne že sa mi zvýši pulz . Bral niekto alventu a pociťoval zvýšenie pulzu ? Není to zatiaľ nič hrozné , len mám trocha strach či sa mi ešte nemôže pohoršiť . Lebo sama sa čudujem že zatiaľ celkom ok. Aké máte skúsenosti vy ?
@anonym_autor
Lieky začnú zaberať okolo 3tieho týždňa.
Zienky, pocitivali ste niekedy pri uzkostiach, strese a depke aj tlaky v stehnach a podbrusku? Ak ano co vam pomohlo?
@anonym_autor ako pocitujes zvyseny pulz? Tlak chapem ale pulz citit pocitovo? Dlhodobo beriem alventu,nemam ziadne nepriaznive ucinky. Ak nieco take pocitujes zmien sa o tom so psychiatrom/obvodakom ci je to este v norme.
@anonym_e1b47c no tak že mi bije tak v hrudi a keď si ho chytím to cítim . Taký trocha nepríjemný pocit .. povedala mi že môžem mať rôzne prejavy ale že treba vydržať prvý týždeň potom sa to bude zlepšovať . Ale keď som čítala čo iný ľudia mali sa čudujem že som celkom pohode ešte .len mám strach nech sa to nezhorší .ale snáď nie snáď mi sadli keď ich mám 3den a zatiaľ je to okej
Zienky, pocitivali ste niekedy pri uzkostiach, strese a depke aj tlaky v stehnach a podbrusku? Ak ano co vam pomohlo?
@anonym_5b2609 ja toto nie .s týmto neporadim .skôr tlak a také veci cítim v hlave alebo v hrudniku
Tiez som to mala a vobec sa to nedalo vydrzat, takze som to hned prestala brat. Proste mi utekalo srdce aj ked som lezala a bolo to hnusne. Ani ma to nenakoplo aby som nieco robila, len som proste mala to busenie.
Tiez som to mala a vobec sa to nedalo vydrzat, takze som to hned prestala brat. Proste mi utekalo srdce aj ked som lezala a bolo to hnusne. Ani ma to nenakoplo aby som nieco robila, len som proste mala to busenie.
@leidin ja práve fungujem oveľa lepšie ako pred tým. Len večer niekedy pocítim ako mi bije . A koľko mg ste užívali ??
@anonym_autor jj, zja som mal zvýšený tep a potenie, neskôr to prestalo..
@anonym_autor jj, zja som mal zvýšený tep a potenie, neskôr to prestalo..
@knmmch áno ? Aj mne dnes nejak teplejšie bolo . Cez deň som bola v krátkom tričku . Už som čítala áno že ten tep môže sa zvýšiť pri tom ale že malo by to prestať po pár dňoch . Tak uvidíme .

@anonym_autor ako pocitujes zvyseny pulz? Tlak chapem ale pulz citit pocitovo? Dlhodobo beriem alventu,nemam ziadne nepriaznive ucinky. Ak nieco take pocitujes zmien sa o tom so psychiatrom/obvodakom ci je to este v norme.