Skúsenosti s liekom Elicea
chcela by som sa spytat na tento liek bol mi predpisany ale je tam tolko neziaducich ucinkou ze mam obavy ho brat...ake mate s tymto liekom skusenosti popripade neziaduce uciny a ako rychlo vam zacal pomahat.dakujem
@bonaqa2013 chcrla som sa spytat boka som tuez u psychiatra a ptedpisal mi AD Elicea teras prvy tyzden mam brat polovicku a o tyzden celu tabletku no mam k tomu tetaniu a hlavne mam problem zobrat tabletku ktoru nepoznam bojim sa zobrat mozte mi poradit ako to prekonat bojim sa ze mi neco bude mam tri deti a nechcem aby sa mi neci stalo dakujem za radu
@mariesivakova ked vam to predpisal tak to musite zobrat, lekarovi treba verit.
@timotej mozem sa spytat? Mam panicky strach zobrat tabletku ktoru nepoznam mozem zacat napriklad dva dny ctvrtinkou Elicei a po dvoch dnoch normalne polovickou? Tak jak mam brat dakujem za radu
@timotej viem len ja mam panicky strach z tabletok co nepoznam viete a ked si zoberiem Eliceu aky casovy interval mam dodrzat aby som zobrala neurol 0.5 lebo.mam aj tetaniu a beriem rano a vecer viete a jinak dakujem pekne za radu
@timotej zobrala som dnes ctvrtinku takze zitra uz zoberien polovicku tak ako mam zobrala sim som taka unavena oslabena ked bude len toto tak to sa da zvladnut inak nic hrozne chvalabohu
@mariesivakova este som zabudla ze mam akorat strasne sucho v ustoch piju vela vody a močiť
@mariesivakova to nevadi telo reaguje na liecbu treba tomu varit. Tie lieky su na to, treba uzivat.
@timotej dakujem pekne ale nevadi ked som zacla ctvrtinkou to kvoli tomu strachu z liekou viete dva dny som zobrala ctvrtinku malo by to posobit tak ako polovicka ze ano? Ze ked mi nebolo nic tak mi nebude ani z polovicky ze ne? Dakujem pekne za vase rady
@mariesivakova myslim ze to je malo. Treba pocuvat lekara

@donuliena zacala som brat eliceu 2x po 5mg ale ani za tri tyzdne nic,vraciam sa k alvente 75 mg,eliceu nemam chut zvysovat davku bojim sa jej,tlaky na hrudi