icon

Skúsenosti s liekom Elicea

oliverko5
29. sep 2014

chcela by som sa spytat na tento liek bol mi predpisany ale je tam tolko neziaducich ucinkou ze mam obavy ho brat...ake mate s tymto liekom skusenosti popripade neziaduce uciny a ako rychlo vam zacal pomahat.dakujem

dianejra
22. jan 2021

@ingridkohutova som velmi rada, ze ste na tom takto a ze zabrali a hlavne ze ste vydrzali... Drzim palce aj nadalej😊

timotej
23. jan 2021

@dianejra treba vydrzat s uzivanim. Treba to brat tak,ze prebieha liecba.

zuzankatomko
22. feb 2021

@ingridkohutova nebojte sa všetko prejde len treba dať tomu trošku času, tiež som to mala take ale dokonca mne ešte neskôr zabrali ale zabralo.

nikolajka2
Autor odpoveď zmazal
zuzankatomko
Autor odpoveď zmazal
zuzankatomko
16. mar 2021

@nikolajka2 zatiaľ lieky ešte beriem ale znižujem v podstate dávku....postupne budem vysádzať

nikolajka2
Autor odpoveď zmazal
dianejra
17. mar 2021

@nikolajka2 mne sa nevratili, ale je pravda se som zmenila nejake veci vo svojom zivote. Uz skoro dva roky ich neberiem a citim sa v pohode, cakam momentalne druhe babatko🙏🙂
Vysadzala som ich cca 2mesiace.. Mne bolo pvovedane tak ze pokial beries napr. teraz polovicu tak tri dni ber polovicu, stvrty den si daj len 1/4. Tak ber ako keby 3 kola. Potom si daj 2 dni polovicu treti den 1/4 zniva v intervale naprv 2-3kola a vzdy to tak postupne ale fakt postupne skracuj az sa dostanes denne na 1/4 a postupne takisto budes vypustat tu jednu 1/4.. Chapes🙂
Ja som to mala tak, pisem vlastnu skusenost s pozitivnym branim aj vysadenim lieku🙏 hlavne vela sil, pevnu volu a pozitivne myslenie zelam..

luboslb
12. máj 2021

Je to 2 týždeň čo užívam eliceu od dnes mam celu tabletu naordinovanu a je to cítiť stavy trvajú dlhsie avšak sú miernejšie tak tiež mám problém so žalúdkom a moc mne nechuti jesť mám tlaky na hrudníku a dýchavičnosť snažím sa zamestnávať myseľ a viac cvičiť pomáha to naopak veľké zlepšenie cítim pri spánku začal som omnoho lepšie spávať a ďalšia vec sny mám výraznejšie reálnejšie na večer ako keby som sa vrátil do normálneho stavu aj jesť mne chutí viac na večer , tabletu užívam ráno Elicea určite pracuje či pomôže uvidím o 2 až 3 týždne samozrejme pracujem na sebe nenechavam to iba na tabletkách .

sikea
7. júl 2021

Dobrý deň prajem ….môže sa stať že keď beriem dlhodobo antidepresíva že môžu prestať účinkovať ?lebo ja mávam od soboty úzkostné stavy s už sa ku tomu pridružila depresia ….dnes som sa musela vypýtať z prace domov čo mi bolo tak zle ….mám veľký strach a obavy ….nie je to dobre

timotej
8. júl 2021

@sikea chod za lekárkou nech zvýši dávku alebo vymení lieky

sikea
8. júl 2021

@timotej ahoj teraz ma zrovna dovolenku takze musím počkať

sikea
9. júl 2021

@maki43 ahoj smiem sa opýtať ako berieš eliceu ?

sikea
9. júl 2021

@ingridkohutova ahoj môžem sa opýtať uzivas jednu tabletku elicei ráno ?

sikea
11. júl 2021

@luboslb ahoj ako si na tom elicea zabrala ?

sikea
13. júl 2021

Ahojte dr mi zvýšila dávku na 1 eliceu ráno a 1 pobede užívam to dnes druhý deň ale nie je mi moc dobre …neviete kedy sa to môže zlepšiť ?

timotej
13. júl 2021

@sikea co by si chcela po jednej tbl? Liecba takychto problemov trva niekolko tyzdnov kym sa polepsi

sikea
14. júl 2021

@timotej ahoj ja viem musím vydržať

emiliam
14. júl 2021

Ahojte, ja som začala brať eliceu pred piatimi dňami najprv polkou tablety, prvý deň bol ok , druhý a tretí mi bolo trochu zle od žalúdka a mala som bolesť hlavy a tlaky do hlavy, točenie, to všetko prešlo a štvrtý a piaty deň mi začalo byť hrozne mdloby , potenie , zalieva má teplo a úplne najhoršie, čo som ešte nikdy predtým nemala je úplne otazenie tela, taká slabosť mi vojde do rúk aj nôh , že sa mi nedá vôbec chodiť , som slabá , Malatna a len ležím, neviem, čo je toto za nežiaduci účinok, okrem toho aj ťažkosť so zaspavanim ale najviac ma trápi tato slabosť , mali ste niekto, prosím, podobný stav na začiatku liečby? Neviem, či mám vydržať alebo zmeniť lieky.

miska160
28. aug 2021

Máte niekto skusenost? Uzivam Eliceu dnes 25 dni… najskor fajn, mala som aj energiu, parada… ale už asi piaty den, mám zavraty,tras a citlivosť oci na svetlo..zvláštny pocit proste. A mala som tri dni aj derealizaciu. Neviem či je to z nej alebo čo? Beriem ráno 10 mg a poobede 5 mg… cítim to po ranu hlavne. Ale znížila som si aj dávku xanaxu, ktorý som brala mesiace. Neviem teraz z coho to je?

timotej
28. aug 2021

@miska160 sama si nic neznizuj, hormony sa casom ustalia treba vydrzat

miska160
28. aug 2021

@timotej ale už bolo dobre a zrazu toto? Nechapem… vy ste užívala Eliceu,

timotej
28. aug 2021

@miska160 davno

miska160
28. aug 2021

@timotej a nemáte takúto skusenost?

marcela91
20. jún 2022

@ingridkohutova ahojky, ja som ten liek dostala tiez, trpim nepsavostou a uzoskotu, este som nezacala...chcem sa spytat, ako sa citis po tomto case, ci ho este beries a ci si trpela tiez pred uzivanim AD nespavostou.

marcela91
Autor odpoveď zmazal
donuliena
7. dec 2022

@akart lebo skusenosti ludi su vacsie ako skusenosti psychiatrov oni ich neberu.....

akart
7. dec 2022

@donuliena to by si sa divila, či ich berú, či nie...............ale to je jedno 🙂

donuliena
13. dec 2022

@oliverko5 berem ho druhy tyzden uvidime zatial vysoky tlak ci sa nan nevykaslem dam si spravit ekg lebo sposobuje zmeny srdcoveho rytmu a ak budu na ekg zmeny vratim sa k alvente

donuliena
14. dec 2022

@mamca31 ahoj ako si dopadla zacala si ho brat a v akej davke?