Skúsenosti s meraním cholesterolu na prístroji Cholesterol meter 5 v 1
Chcem sa opýtať , pokiaľ má niekto skúsenosti s meraním cholesterolu na tomto prístroji.
Kupovaný v Mixxer Medical s r.o. za 150 eúr.
Meria Chol. celkový, Hdl, Trig., Chol/ Hdl a Ldl
Za mňa veľmi nespoľahlivé hodnoty v porovnaní s hodnotami u lekára ( výrazne rozdiely).
Pokiaľ chcem prístroj vrátiť a už som použila prúžky, ihly atď v lehote 14 dní aké máte prosím skúsenosti?
Ďakujem.

@lubica30213 ďakujem za tvoju recenziu, po tomto som okukávala takže nič.
@anonym_14d022 No mne z toho, čo je na trhu v ponuke pripadal najdôveryhodnejší. Recenzie som nikde na stránkach nenašla. Akurát Al..
@lubica30213 pozri si obchodné podmienky...väčšina e shopou ma podmienky na vrátenie "nepouzity" tovar. Použitý nie su zo zákona povinný vziat.
@lubica30213 tu predávajú aj použitý,takže podľa toho to môžeš vrátiť.
Mmch,tento eshop som v živote nevidela a to teda eshopujem už dobre dlho
@lubica30213 tu predávajú aj použitý,takže podľa toho to môžeš vrátiť.
Mmch,tento eshop som v živote nevidela a to teda eshopujem už dobre dlho
@rozculena ďakujem pekne.
Ja som už použila 5 prúžkov. Kúpila som aj náhradné veci, nakoľko prístroj obsahoval len základnú sadu.
Ale viacerym ľuďom odmeral ten istý cholesterol, rozdiel bol len v triacylglyceridoch. A všetko sníma jeden prúžok. Tak má zaujíma aj to, či je možné reklamovať vzhľadom na nespoľahlivé hodnoty.
@rozculena ďakujem pekne.
Ja som už použila 5 prúžkov. Kúpila som aj náhradné veci, nakoľko prístroj obsahoval len základnú sadu.
Ale viacerym ľuďom odmeral ten istý cholesterol, rozdiel bol len v triacylglyceridoch. A všetko sníma jeden prúžok. Tak má zaujíma aj to, či je možné reklamovať vzhľadom na nespoľahlivé hodnoty.
@lubica30213 nereklamuj,vráť,ak si ešte neprešvihla dobu na vrátenie

@lubica30213 ďakujem za tvoju recenziu, po tomto som okukávala takže nič.