Skúsenosti s nežiaducimi účinkami Brintellixu
Ahojte, aké mate skúsenosti s Brintellixom, napr. ci ste nemali na začiatku liečby nevoľnosť alebo iné nežiaduce účinky? (Prechádzam zo sertralinu)
Ďakujem.
Ahoj, mala som cca 2tyzdne ale dalo sa to vydržať.
@ivett311 a berieš už dlho ? Lebo ja som brala okolo roka a pol sertralin a teraz idem menit
@anonym_autor ahoj, môžem sa opýtať, prečo meníš sertralin, koľko mg si brala?
@janakravitz ahoj, brala som ho na uzkosti a prestal účinkovať, o 6 som zobrala tabletku a 9 som už bola nervózna a mala som uzkostne stavy, brala som ráno 1 a večer polku (koľko mg neviem, pozriem, keď budem doma)
Mne po vyse mesiaci uzivania sposoboval chvenie svalov v tele. On je vyvinuty na depresiu,takze ma povzbudivy ucinok,co u uzkostlivych pacientov moze vyvolat opak. Je to aj v letaku.
@janakravitz bolo to 50 mg
Mne po vyse mesiaci uzivania sposoboval chvenie svalov v tele. On je vyvinuty na depresiu,takze ma povzbudivy ucinok,co u uzkostlivych pacientov moze vyvolat opak. Je to aj v letaku.
@iwesska letak som nečítala este, mám ich začať brat o týždeň...tak dúfam, že doktor vie co robi, keď mi ich dal...
@janakravitz bolo to 50 mg
@anonym_autor a nechcela si iba navýšiť sertralin? Dá sa ísť až na 200mg. Ale už keď si sa takto rozhodla, budem držať palce, aby Ti nový liek pomohol co najskôr 🙂
@anonym_autor a nechcela si iba navýšiť sertralin? Dá sa ísť až na 200mg. Ale už keď si sa takto rozhodla, budem držať palce, aby Ti nový liek pomohol co najskôr 🙂
@janakravitz ja sa do toho nevyznám...keď som povedala, ze sa mi vrátili uzkosti, tak lekár navrhol iný liek...ďakujem🙂
@janakravitz ja sa do toho nevyznám...keď som povedala, ze sa mi vrátili uzkosti, tak lekár navrhol iný liek...ďakujem🙂
@anonym_autor väčšinou lekári skúšajú navýšiť dávku, pokiaľ ti doteraz bolo na sertraline dobre. Je to škoda, lebo navýšenie vie pekne pomôcť a zase zvykanie si na nový liek, ktorý ti ani nemusí sadnúť.....príde mi to zbytočné
@anonym_autor väčšinou lekári skúšajú navýšiť dávku, pokiaľ ti doteraz bolo na sertraline dobre. Je to škoda, lebo navýšenie vie pekne pomôcť a zase zvykanie si na nový liek, ktorý ti ani nemusí sadnúť.....príde mi to zbytočné
@janakravitz neviem prečo zvolil taky postup...sertralin boli prvé AD
@anonym_autor ja beriem 1-1-0, asi najmodernejšie AD, bez vedľajších účinkov účinkov mňa..

Ahoj, mala som cca 2tyzdne ale dalo sa to vydržať.