Skúsenosti s očkovaním proti hepatitíde B v dospelosti
Čaute, chcem sa spýtať na skúsenosti s týmto očkovaním v dospelosti kvôli štúdiu na zdravotníckej škole a práci v zdravotníctve. Mali ste nejaké nežiadúce účinky, príp
nezhoršilo vám to dg, ktoré ste už mali?
ja mam za sebou prvu davku pred mesiacom, dnes som mala mat druhu ale cez vikend ma bolelo hrdlo, takze pojdem o dva tyzdne az, kedze pri ockovani touto latkou sa vyzaduje aby si dva tyzden bola uplne zdrava, polovicu ceny preplaca aj poistovna aspon mne VSZP preplatila...mna nebolela ani ruka ako napr naposledy pri tetanovke, mam aj ine nepovinne ockovania napr. proti kliestom a tie boli tiez v pohode...detom som tiez davala hepatitidu pred nastupom do skolky a obe nemali tiez ziadne reakcie
Nemala som vedlajsie ucinky.
radsej ocko s akymikolvek priznakmi, ako ostry stret so zivym virusom...
radsej ocko s akymikolvek priznakmi, ako ostry stret so zivym virusom...
@stellarstar @evikulik @zuzanaete @luxus10
Ďakujem 🙂
Jemná bolesť po vpichu inak nic👍👍
Mám 2 dávky zatiaľ a nič, ani bolesť, opuch, žiadne zhoršenie zdravotného stavu.
Mám 2 dávky zatiaľ a nič, ani bolesť, opuch, žiadne zhoršenie zdravotného stavu.
@biglovemom @jaga18 Ďakujem 🙂
Muz musel mat ( presne skrz studium a prax na zachranke) a nic mu nebolo. Musel mat A, B, oba typy. Ze to pozadovali a mal to tym padom cele zadarmo. Rovnako ako kopec dalsich vakcin, co by stali strasne prachy
Muz musel mat ( presne skrz studium a prax na zachranke) a nic mu nebolo. Musel mat A, B, oba typy. Ze to pozadovali a mal to tym padom cele zadarmo. Rovnako ako kopec dalsich vakcin, co by stali strasne prachy
@kiki68 Ďakujem 🙂
Koľko prosím stojí vakcina , ak si pamätáte aj značku. Dakujem
@anonym_autor nic, akoby ma ani nepichli

Mám za sebou pár očko ale okrem bolesti miesta vpichu som nemala žiadne reakcie