Skúsenosti s očnými kvapkami Azyter
Ahojte, uzival niekto tieto ocne kvapk? Mate skusenosti? Ďakujem
Jedine co synovi pomáha, vyskúšali sme už kadeco
@mariet24 a mozem sa spytat ake mate davkovanie? Moj syn teda dostal teraz na dva mesiace tak ze 3 dni a 7 dni pauza …. Ma dlhodobo bolesti oci, lekarke sa to javi alergicke ale nic mu nezabera ziadne kvapky alergicke ani ine tak dali tieto teraz, vy ake mate problemy?
Syn má od 8 mesiacov jacmene na očiach, ale také hrozne že niekedy opuchy že takmer neotvoril očká, hnisavé, škaredé .. No a dávkovanie má na pol roka: prvé dva mesiace tak ako vy, ďalšie dva je pauza tuším 15 dní a posledné dva už len raz do mesiaca 3 dní kvapkat. Už dvakrát mal takto..
Syn má od 8 mesiacov jacmene na očiach, ale také hrozne že niekedy opuchy že takmer neotvoril očká, hnisavé, škaredé .. No a dávkovanie má na pol roka: prvé dva mesiace tak ako vy, ďalšie dva je pauza tuším 15 dní a posledné dva už len raz do mesiaca 3 dní kvapkat. Už dvakrát mal takto..
@mariet24 no mne teraz syn povedal po dvoch davkach ze ho uz oci nebolia, 4 dni neboleli, tak som sa tesila a zasa ho zacali, dnes sme zacali tretiu davku …. Tak asi to je nadlhsie ze?
mal robeny vyter z oci? Lebo dat na 2 mesiace antibiotika len tak je zvlastne...
mal robeny vyter z oci? Lebo dat na 2 mesiace antibiotika len tak je zvlastne...
@sisa_s mal, ale on mal problemy 8 mesiacov, coze vytery uz mal negativne, ale mal nejake bakterie pozitivne z krvi v dobe kedy mu to zacalo
@mariet24 ahoj mame podobne problemy ale uz so slecnou ale tiez od malicka… vieme sa nakontaktovat? Dakujem
Dobry den prosim, tiez nam dnes predpisali azyter kvapky, a neviem ich nikde dostat v ziadnej lekarni, aku mate s tymto skusenost?
Dobry den prosim, tiez nam dnes predpisali azyter kvapky, a neviem ich nikde dostat v ziadnej lekarni, aku mate s tymto skusenost?
@zelene_ziena su na mimoriadny dovoz, nie su dostupne teraz v lekarni, treba zavolat lekarovi, aby predpisal nieco ine
@zelene_ziena su na mimoriadny dovoz, nie su dostupne teraz v lekarni, treba zavolat lekarovi, aby predpisal nieco ine
@sisa_s daju sa v čř zohnat v lekarni
@zelene_ziena my sme chodili do Rakúska kupovať vyšli toľko isto čo tu len tiež potrebujete papierový recept
Ahojte, Azyter kvapky nie su na SK registrované, dnes nám dala dr. písomný recept a zajtra ich idem vybrať do ČR. Dcéra má opakovaný jačmeň, pred rokom operovali na Kramaroch ľavé viecko, teraz má na pravom. Už sme hotoví. Pediatricka ma skusenost, že zabrali jednej malej pacientke spomínané kvapky na skarede jačmene. Máte skúsenosť? Ďakujem.
Ahojte, Azyter kvapky nie su na SK registrované, dnes nám dala dr. písomný recept a zajtra ich idem vybrať do ČR. Dcéra má opakovaný jačmeň, pred rokom operovali na Kramaroch ľavé viecko, teraz má na pravom. Už sme hotoví. Pediatricka ma skusenost, že zabrali jednej malej pacientke spomínané kvapky na skarede jačmene. Máte skúsenosť? Ďakujem.
@anonym_d43554 na výnimku sa dajú objednať aj u nás, cena rovnaká ako v zahraničí, ale tiež sme už boli kupovať v Rakúsku a áno zabrali vybirne
@mariet24 modlim sa, aby zabrali aj malej. Tiež pomohli na jačmeň? Ako dlho ste aplikovali?
@fineta polročna kura to bola, kvapkali sme v rôznych intervaloch ktoré sa postupne predlžovali.... Pomohli najviac zo všetkého čo sme skúšali, no aj tak sme sa nezbavili. Môj malý trpí jačmeňmi 5 rokov, opakovane

Jedine co synovi pomáha, vyskúšali sme už kadeco