Skúsenosti s operáciou natrhnutých väzov na členku
Dobrý deň. Možno to sem nepatrí, ale skúsim. Potrebujem radu. Jedná sa o členok. Mám viac krát po sebe výron na členku. Absolvovala som vyšetrenie u mudr. Romana Totkoviča v Šaci. Pán primár z ultrazvuku posúdil, že sú roztrhnuté väzy a treba operovať. Chcem sa opýtať, či niekto má skúsenosti s týmto primárom, alebo o nejakú radu, ak má niekto podobný problém. (nie som veľmi za operácie, je to posledná možnosť, ale asi nemám na výber, keďže tá noha je nestabilná) Ďakujem🌸
@frederika27 že z ultrazvuku. Ach bože. Vidím, ze sa za tu dobu vôbec nezmenil. Zoperovat pacienta za každú cenu, to je jeho motto. Ako prvé musíš mat magneticku rezonanciu, kvalitnú 3 teslovu, aby tam bolo niečo vidno. Ultrazvuk je len taky hrackarsky, z toho nieco usúdiť, ach jaj. Mozes mat ďaleko inu diagnozu a ďalšie veci k tomu. Chod sa poradiť s viacerymi lekármi, na základe riadneho vyšetrenia. Kvalitné fyzio ti môže pomôcť.
@frederika27 že z ultrazvuku. Ach bože. Vidím, ze sa za tu dobu vôbec nezmenil. Zoperovat pacienta za každú cenu, to je jeho motto. Ako prvé musíš mat magneticku rezonanciu, kvalitnú 3 teslovu, aby tam bolo niečo vidno. Ultrazvuk je len taky hrackarsky, z toho nieco usúdiť, ach jaj. Mozes mat ďaleko inu diagnozu a ďalšie veci k tomu. Chod sa poradiť s viacerymi lekármi, na základe riadneho vyšetrenia. Kvalitné fyzio ti môže pomôcť.
@gemerka17 Ďakujem za komentár. Presne toto som potrebovala. Tiež som za rovnaký názor. Díky za radu🌸
@gemerka17 Ďakujem za komentár. Presne toto som potrebovala. Tiež som za rovnaký názor. Díky za radu🌸
@frederika27 ja teraz prechádzam náročným zranením členku (s dobou hojenia 2 roky) ale ide sa na to konzervatívne. Holt, viacero štruktúr poškodenych. Čize mam neskutočný prehlad, čo a ako. Keby si chcela poradit viac, tak napíš súkromnú správu.

Dcera mala roztrhnute 3 zo 4.Uz sa to vraj neoperuje,len ked je komplikacia.(Zijeme vo Švajciarsku)
Nosila bandaz cca.3.tyzdne,potom fyzio.
Zahojilo sa to super.Daval som jej obklad,koren kostihoja.Prajem skore uzdravenie.