icon

Skúsenosti s problémami platničky po prirodzenom pôrode

soni111
9. okt 2025

Ahojte pr y porod som mala prirodzený, potom začali bolesti a problemy s platnickou l5s1 neurologicka sa prikláňa viac k sekcii ale rozhodne sa v decembri , ja sa ale veľmi bojím toho , čítala som rôzne hrozostrasne scenáre ....mal niekto problém taky ??

beata_k
9. okt 2025

@soni111 Ja som citala hrozostrasne scenare s prirodzenym porodom. So sekciou ani jeden🤷

soni111
autor
9. okt 2025
@beata_k

@soni111 Ja som citala hrozostrasne scenare s prirodzenym porodom. So sekciou ani jeden🤷

@beata_k ja myslím komplikacie ako tromboza embolia a tieto veci

anavixy
9. okt 2025
@soni111

@soni111 proti tomu je predsa profylaxia pred aj po sc 🙂

beata_k
9. okt 2025
@soni111

@soni111 To sa ti moze stat aj v 600-nedeli pri pridzenom porode. Nic sa neboj. Nie je to nic strasidelne

reela
9. okt 2025
@beata_k

@beata_k som sa zamyslela a mas pravdu. A co som osobne pocula/citala o strasidelnych sekciach, tak to boli tie, kde prirodzeny porod zlyhal a musela sa robit sekcia v hodine dvanastej

anonym_4ed7cb
9. okt 2025

@soni111 mala som akútnu sekciu, mám z toho traumu. Kvôli tomu už nechcem druhé bábätko. Každý to berie inak, niekto zase radšej rodí sekciou, než prirodzene. Ja sa doteraz nemôžem spamätať z tých bolesti a zotavenia po..

kacena4
10. okt 2025

nepises ake problemy s platničkami ja som rodila prirodzene aj cs za mna bolo kepsie prirodzene, tetaz som po. operacii chrbtice