icon

Skúsenosti s psychiatriou vo Svidníku

amajlik
8. aug 2025

Zdravím. Prosím Vás bol už niekto na psychiatrii vo Svidníku?
Ak áno, mám svoju psychiaričku, no tá je zástancom inej psychiatrii, tak či neviete či by som si ja sama vedela vybaviť liečbu v tejto psychiatrii?
Vďaka

taktotedanie
9. aug 2025

@amajlik kontaktuj oddelenie, urcite ti poradia, lekari tam maju aj ordinacne hodiny, oddelenie ma dobre recenzie

anonym_748693
9. aug 2025

Treba zavolať primarovi, myslím v pondelky, oni objednajú, ale treba lístok od svojho psychiatra.

amajlik
autor
9. aug 2025
@anonym_748693

Treba zavolať primarovi, myslím v pondelky, oni objednajú, ale treba lístok od svojho psychiatra.

@anonym_748693 a ak mi nebude psychiarička dať výmenný lístok

amajlik
autor
9. aug 2025
@taktotedanie

@amajlik kontaktuj oddelenie, urcite ti poradia, lekari tam maju aj ordinacne hodiny, oddelenie ma dobre recenzie

@taktotedanie a môžem napísať aj email, lebo neviem ako sa tam dostanem. Som chronický pacient a mám problémy s chrbticou.

taktotedanie
9. aug 2025
@amajlik

@taktotedanie a môžem napísať aj email, lebo neviem ako sa tam dostanem. Som chronický pacient a mám problémy s chrbticou.

@amajlik zavolaj a informuj sa
Staci dvihnut telefon

taktotedanie
9. aug 2025
@amajlik

@anonym_748693 a ak mi nebude psychiarička dať výmenný lístok

@amajlik tak vseobecny lekar

amajlik
autor
9. aug 2025
@anonym_748693

@anonym_748693 a myslíš,že primár nebude zlý na mňa že mu sama bez odporúčania volám. Ja budem mať ale asi nie na to oddelenie. Ja som aj po operácii mozgu a z toho mám aj ktoré diagnózy -organicka afektivna porucha a orfanickA úzkostná porucha + depresie a tak. Bol by problém ...mne ide hlavne o nastavenie liečby, liekov lebo lekárka nevie. Okrem operácii mozgu mám viac diagnóz a preto si to chcem dať do poriadku. Myslíš, že pochodim. A ako je to s obvodným ak psychiarička bude vymýšľať? Vdaka