Skúsenosti s užívaním Entizolu pri kombinácii liekov
Ahojte min týždeň som bola u gyn.mala som antibiotika pretože si myslel ze mam zápal mechúra + plus nejaká zmena na výstelke maternice a plus polyp na krčku maternice. Bolesti mi pretrvávajú pondelok ma objednal na krv a plus moč priniesť. NO dnes som bola na kontrole a dal mi ešte entizol. Vôbec sa nepýtal ci užívam aj iné lieky .a V lekárni mi povedali ze pri liekoch co mam nech som opatrná a nech sa sledujem ze z krátkodobého hľadiska by to mohlo byt okej tých 10 dní. Tak ako počula som same negatíva na tento liek a teraz sa ho bojim aj užiť. Keď už jednu takúto zlu skúsenosť s liekom som mala ...užívali ste niekto tento liek ? Napríklad aj spolu s Antidepresivami ? A liekmi na tep srdca ? Ďakujem.
Ja som ho užívala v dvojkombinácii a inými ATB na zuby. Je ťažší na žalúdok, má sa užívať po jedle.
@macka1996 ahoj, uzivala som to s liekom na srdce,betablokatorom a v pohode, nic.mi nebolo. Akurat sa mi po nom rozvinula mykoza
@macka1996 tak ked sa nepytal on, mala si mu sama povedat, ze uzivas ine lieky, ci on je aj vestec okrem gynekologie? s entizolom som mala jediny problem, ze mi bolo na vracanie a to mam zaludok z azbestu... brala som ho po gyne operacii

@macka1996 Ja som ho užívala, keď som mala problémy s pleťou a veľmi mi pomohol. Ale bol ťažší na žalúdok, to priznávam.