icon

Skúsenosti s užívaním lieku Dilunar: Ako ste ho znášali?

olinaaaa
14. dec 2024

Uzival ho niekto...ako ste ho znasali

maybe888
14. dec 2024

nepoplietla si názov? nemyslela si diluran?

olinaaaa
autor
15. dec 2024

@maybe888 ano pomylila..dakujem
.mala si ho

taktotedanie
15. dec 2024

@olinaaaa kvoli comu beriete
Nezakladaj milion novych tem, o dilurane a opuchu zrakovych nervov je vela starsich diskusii ktore su stale aktivne

olinaaaa
autor
15. dec 2024

@taktotedanie beriem na opuch ocnych nervou

olinaaaa
autor
15. dec 2024

@taktotedanie a cakala somnze odpovies ty...ty si zalozila tuto stranku ked vsade sa pchas a pises nezakladaj dalsiu stranku..mozem si ich tu zalozit aj milion....a ak som dobre pocula ze si doktorka...tak ak si lekar tak akus viac pimahat a nie odbijat....dakujem pelny dnik

taktotedanie
15. dec 2024

@olinaaaa takze zakladna moja otazka bola preco beries kedze ani toto nevies napisat
Zalozenim novej diskusie sa ti nemusia ozvat ludia ktori to uzivaju a maju skusenosti ale keby si pridala
Prispevok do zivej aktivnej diskusie kde sa o tom diskutuje mas odpoved hned a k tomu realne skusenosti
Ale takymto pristupom teda sa vela nedozvies
Bud vdacnejsia, do buducna ti to velmi pomoze lebo evidentne tuto vlastnost postradas
Pekne sviatky

olinaaaa
autor
15. dec 2024

@taktotedanie beriem ho na opuch ocnych nervou.pisala som na diskusiu len nik tam neidpisal tak som skusila urobit tu...viem ze su diskusie len uz tam nik nepise a neodpisuje..chcela som len vediet ako sa znasa tento liek...ci ho zeny beru a ze ci im.neni s toho zle...nik neodpisuje..dakujem aj tebe pekne sviatky

maybe888
16. dec 2024

Ja ho síce neuživam, ale ak máš ako píšeš opuch očných nervov, alebo glaukóm, na ktorý sa diluran zvykne užívať, tak to sú seriozne zdravotné problémy, ktoré ak by sa neliečili, mohli by spôsobiť aj zhoršenie až stratu zraku, tak to prosím nepodceň a užívaj lieky tak, ako ti to predpísal lekár!