Skúsenosti s vitamínmi Andrej Medveď: Mýty a fakty?
Ahojte baby. Mate skusenosti s týmito vitamínmi? Sú naozaj tak účinné alebo je to len ďalší oblb? Ďakujem
Na niekoho učinkujú na niekoho nie ... U nás nezafungovalo nič.. Malý mal ekzém, tak som ho poprosila o radu, ponúkol mi mastičku a kopu ďalšich produktov dokopy za 100€ ... Natierala som mu to naozaj poctivo a celé sa mu to zhoršilo. Oslavila som jednu pani, ktorá robí bylinné maste a pýtala sa, čím som to predtým natierala. Bola zhrozená. Ponúkol mi pre malé bábätko masť, ktorá sa používa po holení u mužov a dokonca mi tam v zložení vypísala asi 4 zložky, ktoré sú absolútne nevhodné pre tak malé dieťa... Oki predýchala som, druhý x som objednala pre syna Čistý noštek a Lactoferin, nakoľko syn kašlal už asi mesiac. Všade rezenzie, ako po takýchto mesačných kašloch bolo za 3 dni fuč, aký je to zázrak. Tak u nás ten zázrak leží v skrini. Jedno balenie z každého spotrebované do úplného dna a kašeľ bez zmeny ...Museli sme to riešiť s dr... Dalsie z kazdeho v skrinke zatvorené, ale chcem Lactoferin vyskúšať este pri teplote, vraj keď majú deti horucku stačí namiesto paralenu/ nurofenu Lactoferin a pomoze, ak nie poletí to do koša ... A ešte jedna vec, bola tu nedávno diskusia, kde bolo písané, že on si tie výrobky nevýraba, ale odniekaľ objednával. Vypisoval to tu jeden pán, presne vedel z akých zahraničných firiem atd. a len si tam Medved lepí svoje nálepky ... A dovolím si z tejto diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/doplnky-vyzivy-andrej-medved-imunko/?page=3&scrollto=last odkopcit poznatok aj jednej pani, ktorá taktiež na to prišla uplne jednoducho, že to s tým nakupom predsa len bude pravda : komu sa nechce hladat paci sa : A co sa týka tých cien, pozrite si finstat a spolocnost weltfit. Každý rok o 100 % väčšie zisky, aj tržby. Na to, že ma 10 zamestnancov a tržby 3 mil a zisk 1 mil, na účte 1 mil. Je to brutal Business model. Keď niekto vyvíja takéto produkty (a asi vyvíja, keď ma "novinky") ktore aj preukazatelne funguju, musí mať brutálne náklady na výskum a vývoj, testovanie. Roky a roky. A uňho takmer žiadne nákl na služby, len na kúpu tovaru. To som zase pozerala v ich uctovnej zavierke.... Je to divne. Ešte, keď pozriem do účtovných zavierok. Minulý rok 30 tis mzdové náklady, tento rok 300 tis. Ja neviem... Majiteľom firmy on nie je ani nikdy nebol ... Nuz, nech si kazdy obraz spraví sám a jednoducho to kazdy musí len vyskúšať sám na sebe 🙂
Nám nezabralo od neho vôbec nič. Mali sme viacej veci.
U nas funguje 🤷♀️ dieta prvy rok v skolke non stop chore, este aj v maji, co som si myslela ze ved uz je teplo a obdobie chorob skoncilo. To ma uz uplne dorazilo a objednala som od neho vyrobky. Od septembra do teraz malo dieta 7 chorobu (nie zo skolky), 2x teplotu trvajucu 1 den a tyzden kasel. Mne je jedno odkial to taha a kolko na tom zaraba, pre mna je dolezity vysledok. Ak by rovnaky vysledok zarucili “zelene lentilky z tesca” tak budem davat tie
@stela567 tiež sa nad tým často zamýšľam. Sledujem ho na FB, má tam neskutočné množstvo zástancov a pozitívnych recenzií. To určite nie sú zaplatené recenzie. Množstvo ľudí sa na neho obracia s problémom a on im s ľahkosťou odpovedá - nasaďte si toto a hento...Pritom nie je žiadny lekár ani nič také. Ja len dúfam, že tie výrobky sú riadne testované a preverené, keďže to uživajú vo veľkom hlavne deti.
@stela567 mám pocit, že je to sektár. Nikdy by som neminula ani cent
@nikoleta999 no u mna laktoferin pomaha, ale musis si davat velku davku, ale nie namiesto Nurofenu, pre Boha ved treba mat zdravy rozum! Ja to mam stale ako zeleznu rezervu a ked ide na mna choroba, tak si nasadim 6 denne (on mi.odporucal az 12, ale to by som sa nedoplatila), a mne to urychli chorobu a neprepukne tak silno. Ale davam si pri tom aj cecko, decko vyssie davky atd...
@stormie akoze, tu sa spekuluje, odkial ma suroviby a tak. Vsak to si vela firiem takto nakupuje suroviny a dava si to namiesat niekde a potom si tam davaju vlastne nalepky. A niekto to robi v malom, ze ma nejaku vyrobnu, ale rovnako ako 1 aj 2. moznost, musia tie hotove vyrobky dat otestovat na RUVZ. Ved inak je to nelegalne predsa.
Skúsila som len ATA magnézium a mne toto funguje výborne. Mala som problém zaspať, vkuse mi "šrotuje" v hlave, keď idem spať, nedokázala som vypnúť mozog 😅 Večer vezmem dva magnezka naraz a spím do pol hodiny ako zabitá.
Ja mam dobru skusennost, skusila som malemu imunka a od kedy ho berieme nemal ziadnu teplotu, sem tam nejaky soplik.
ja som mala od medveda viac výrobkov, niektoré mi zabrali, niektoré nie, čo sa týka lactoferinu zabral mi vždy, keď som si ho dala hneď, že niečo na mňa lezie, ak som si ho dala už neskôr tak nezabral, lactoferin má aj kompava, ale keď je akcia u medveďa vyjde lacnejšie. Niektoré veci čo má na stránke si kupujem s iným zdrojov, lebo sú lacnejšie, ale napríklad ešte beriem od neho probiotika MikroVeda, ktoré sú rakúske/nemecké a neviem ich zohnať. Čo sa týka kvality výrobkov, myslím že ponuka kvalitné výrobky, lepšie je ich kupovať, keď má akciu. Niečo vám môže zabrať a niečo nie.
Na niekoho učinkujú na niekoho nie ... U nás nezafungovalo nič.. Malý mal ekzém, tak som ho poprosila o radu, ponúkol mi mastičku a kopu ďalšich produktov dokopy za 100€ ... Natierala som mu to naozaj poctivo a celé sa mu to zhoršilo. Oslavila som jednu pani, ktorá robí bylinné maste a pýtala sa, čím som to predtým natierala. Bola zhrozená. Ponúkol mi pre malé bábätko masť, ktorá sa používa po holení u mužov a dokonca mi tam v zložení vypísala asi 4 zložky, ktoré sú absolútne nevhodné pre tak malé dieťa... Oki predýchala som, druhý x som objednala pre syna Čistý noštek a Lactoferin, nakoľko syn kašlal už asi mesiac. Všade rezenzie, ako po takýchto mesačných kašloch bolo za 3 dni fuč, aký je to zázrak. Tak u nás ten zázrak leží v skrini. Jedno balenie z každého spotrebované do úplného dna a kašeľ bez zmeny ...Museli sme to riešiť s dr... Dalsie z kazdeho v skrinke zatvorené, ale chcem Lactoferin vyskúšať este pri teplote, vraj keď majú deti horucku stačí namiesto paralenu/ nurofenu Lactoferin a pomoze, ak nie poletí to do koša ... A ešte jedna vec, bola tu nedávno diskusia, kde bolo písané, že on si tie výrobky nevýraba, ale odniekaľ objednával. Vypisoval to tu jeden pán, presne vedel z akých zahraničných firiem atd. a len si tam Medved lepí svoje nálepky ... A dovolím si z tejto diskusie odkopcit poznatok aj jednej pani, ktorá taktiež na to prišla uplne jednoducho, že to s tým nakupom predsa len bude pravda : komu sa nechce hladat paci sa : A co sa týka tých cien, pozrite si finstat a spolocnost weltfit. Každý rok o 100 % väčšie zisky, aj tržby. Na to, že ma 10 zamestnancov a tržby 3 mil a zisk 1 mil, na účte 1 mil. Je to brutal Business model. Keď niekto vyvíja takéto produkty (a asi vyvíja, keď ma "novinky") ktore aj preukazatelne funguju, musí mať brutálne náklady na výskum a vývoj, testovanie. Roky a roky. A uňho takmer žiadne nákl na služby, len na kúpu tovaru. To som zase pozerala v ich uctovnej zavierke.... Je to divne. Ešte, keď pozriem do účtovných zavierok. Minulý rok 30 tis mzdové náklady, tento rok 300 tis. Ja neviem... Majiteľom firmy on nie je ani nikdy nebol ... Nuz, nech si kazdy obraz spraví sám a jednoducho to kazdy musí len vyskúšať sám na sebe 🙂
@nikoleta999 prosim Vas, ako ste poriesili ekzem u maleho? Moja mala ma uz 2mesiace perioralnu dermatitidu, vyskusala som uz xy kremov a pripravkov, ale nic nezabralo. Mam max dve maste co jej to tlmia, ale nikdy to uplne neprejde. Hovori sa ze je to imunita alebo crevo, ale s tymto problem nema. Neviem uz ako dalej.

Andrej má vyštudovanú medicínu, farmáciu, alebo nejaký vedecký odbor blízky medicíny a farmácii? Alebo je len "výmyselník", ako sa nazval na svojom webe?