icon

Skúsenosti s vitamínmi Bloom Robbins

myriada
16. jún 2025

Ahojte,

máte skúsenosti s týmito vitamínmi?
Čítala som veľa pozitívnych recenzií. Ja ich užívam uz niekoľko týždňov a mam pocit že mi začali nadmerne vypadavat vlasy. Predtým som tento problém nemala.
Máte niekto takúto skúsenosť?

Ďakujem

magic08
16. jún 2025

za mna, su to len presladene gumene medvediky. Ucinok ziadny

tina1549
16. jún 2025

mala som viacero balení a rástli mi z toho akurát tak rýchlejšie nechty na vlasoch som žiadne zmeny nevidela... možno rástli rýchlejšie ale hustotu to neovyplyvnilo

myriada
autor
16. jún 2025
@tina1549

mala som viacero balení a rástli mi z toho akurát tak rýchlejšie nechty na vlasoch som žiadne zmeny nevidela... možno rástli rýchlejšie ale hustotu to neovyplyvnilo

@tina1549 ano, na nechtoch to aj ja cítim. Sú pevnejšie a rastu rýchlejšie. Skôr ma zaráža to padanie vlasov, ktoré predtým nebolo. Len bežné, pár vypadnutych vlasov ale teraz je to oveľa viac

puplatko
16. jún 2025

Za mňa takisto len obyčajné gumové cukríky, nepomohli mi vôbec, ani trochu. Niektorým ženám začali rásť malé vlásky, u mňa teda nič.

taktotedanie
16. jún 2025
@myriada

@tina1549 ano, na nechtoch to aj ja cítim. Sú pevnejšie a rastu rýchlejšie. Skôr ma zaráža to padanie vlasov, ktoré predtým nebolo. Len bežné, pár vypadnutych vlasov ale teraz je to oveľa viac

@myriada bez efektu, drahe haribo cukriky

lesiiaoldi
16. jún 2025

Známej začali rásť nove baby vlasky, druhej obočie.. Ja ich užívam chvíľu a mám už veľké odrasty.. Kúpila som si ich kvôli rastu vlasov a zdá sa, že fakt fungujú . Ale presladené sú naozaj, vždy sa mi to dostane do zuba 🫨😵‍💫

saxana000
16. jún 2025

Vybrala som trojmesacne balenie ale nie gumacov tie klasicke.. vlasy asi trooosku menej padali mozno len sila sugescie neviem...zazraky som necakala ani sa nedostavili ostavam pri celaskone a Dvitamine.

itaa
16. jún 2025

@myriada ahoj, mne vadilo na zložení, že obsahujú arómy, podľa nich ide o prídodné arómy, ale keďže tento údaj nieje na balení, neverím tomu. O chemické dochuvovače nestojím.

miriamzba
16. jún 2025

Mne chutili velmi, ale účinok ma minul. Za mňa by teda hodnotenie bolo slabé.

moony99
22. jún 2025

Mne pomohli,prestali padať a aj kvalita lepšia

danielllka
17. okt 2025

@myriada užívam asi dva mesiace a aj mne začali nadmerne vypadavat vlasy- pri umývaní ani nevravím, aké chumace mi idu, ale vždy pri cesani, kedykoľvek, všade vlasy, po zemi, na mne, uz uvažujem, ze to prestanem brat!

vela02
17. okt 2025

Za mňa sú hrozne kysele, vždy mi ústa vykrúca😂 ale vlasy krásne rastu, takže za mňa fajn 👍🏽