Skúsenosti s vitamínmi Bloom Robbins
Ahojte,
máte skúsenosti s týmito vitamínmi?
Čítala som veľa pozitívnych recenzií. Ja ich užívam uz niekoľko týždňov a mam pocit že mi začali nadmerne vypadavat vlasy. Predtým som tento problém nemala.
Máte niekto takúto skúsenosť?
Ďakujem
mala som viacero balení a rástli mi z toho akurát tak rýchlejšie nechty na vlasoch som žiadne zmeny nevidela... možno rástli rýchlejšie ale hustotu to neovyplyvnilo
mala som viacero balení a rástli mi z toho akurát tak rýchlejšie nechty na vlasoch som žiadne zmeny nevidela... možno rástli rýchlejšie ale hustotu to neovyplyvnilo
@tina1549 ano, na nechtoch to aj ja cítim. Sú pevnejšie a rastu rýchlejšie. Skôr ma zaráža to padanie vlasov, ktoré predtým nebolo. Len bežné, pár vypadnutych vlasov ale teraz je to oveľa viac
Za mňa takisto len obyčajné gumové cukríky, nepomohli mi vôbec, ani trochu. Niektorým ženám začali rásť malé vlásky, u mňa teda nič.
Známej začali rásť nove baby vlasky, druhej obočie.. Ja ich užívam chvíľu a mám už veľké odrasty.. Kúpila som si ich kvôli rastu vlasov a zdá sa, že fakt fungujú . Ale presladené sú naozaj, vždy sa mi to dostane do zuba 🫨😵💫
Vybrala som trojmesacne balenie ale nie gumacov tie klasicke.. vlasy asi trooosku menej padali mozno len sila sugescie neviem...zazraky som necakala ani sa nedostavili ostavam pri celaskone a Dvitamine.
Mne chutili velmi, ale účinok ma minul. Za mňa by teda hodnotenie bolo slabé.
Mne pomohli,prestali padať a aj kvalita lepšia
@myriada užívam asi dva mesiace a aj mne začali nadmerne vypadavat vlasy- pri umývaní ani nevravím, aké chumace mi idu, ale vždy pri cesani, kedykoľvek, všade vlasy, po zemi, na mne, uz uvažujem, ze to prestanem brat!
Za mňa sú hrozne kysele, vždy mi ústa vykrúca😂 ale vlasy krásne rastu, takže za mňa fajn 👍🏽

za mna, su to len presladene gumene medvediky. Ucinok ziadny