Skúsenosti so Slt laserom na očný tlak
Ahojte méte niekto skúsenosti so Slt laserom na očný tlak ? Odporučili mi to na očnej klinike Veselý nakoľko mám očný tlak 20/22 aj pri kvapkaní cosoptu a brimonalu . Chcela by som vedieť vaše skúsenosti .. Ísť či neísť na laser ??
@m2002 urcite
Ak odporucili je to dalsia moznost vzhladom na liecbu a asi nadalej progresivne zmeny na ocnom nerve ak pristupili k tomuto navrhu
@taktotedanie máš podobnú diagnózu ? ja mám diagnostikovanú okularnu hypertenziu s menšími výpadkami na ľavom oku oct bolo v norme
@taktotedanie máš podobnú diagnózu ? ja mám diagnostikovanú okularnu hypertenziu s menšími výpadkami na ľavom oku oct bolo v norme
@m2002 nie
Pracujem na ocnej ambulancii
K stavu sa vyjadrit neviem kedze ta vysetrovali oni
Plati moj komentar vyssie
@m2002 nie
Pracujem na ocnej ambulancii
K stavu sa vyjadrit neviem kedze ta vysetrovali oni
Plati moj komentar vyssie
@taktotedanie chápem ďakujem . A nevieš náhodou či to ma naozaj dobrý účinok poprípade či to nemá nijaké rizika k zhoršeniu zraku ??
@taktotedanie chápem ďakujem . A nevieš náhodou či to ma naozaj dobrý účinok poprípade či to nemá nijaké rizika k zhoršeniu zraku ??
@m2002 ako kazdy zakrok ale ja som sa s komplikaciou nejakou nestretla praveze dobre to znasaju ludia
@m2002 ako kazdy zakrok ale ja som sa s komplikaciou nejakou nestretla praveze dobre to znasaju ludia
@taktotedanie neviem prečo sa bojím že sa mi môže potom zhoršiť zrak ..

@m2002 urcite
Ak odporucili je to dalsia moznost vzhladom na liecbu a asi nadalej progresivne zmeny na ocnom nerve ak pristupili k tomuto navrhu