icon

Skúsenosti so šoférovaním po operácii bedrového kĺbu

23romino11
11. máj 2025

Mám 9 týždňov po operácii bedrového kĺbu.lekar povedal po 6 týždňoch môžem šoférovať.ked si sadnem do auta a šoférujem necítim bolesť.ale vystupovanie z auta to je katastrofa obrovské bolesti.ake máte skúsenosti?

stellarstar
11. máj 2025

Ja som mala to iste po ASK bedr kĺbu. Po čase prešlo

23romino11
autor
11. máj 2025
@stellarstar

Ja som mala to iste po ASK bedr kĺbu. Po čase prešlo

@stellarstar ako myslíš to isté? Pri vystupovaní z auta bolesti?po akej dobe si šoférovala ?

stellarstar
11. máj 2025

Áno, po 3 m od op som uz šla pracovať

23romino11
autor
11. máj 2025
@stellarstar

Áno, po 3 m od op som uz šla pracovať

@stellarstar po TEP-ke?

stellarstar
11. máj 2025
@23romino11

@stellarstar po TEP-ke?

@23romino11 píšem že ASK nie TEP ale aj moja mama ma problém po TEP nastúpiť a vystúpiť z môjho auta

23romino11
autor
11. máj 2025
@stellarstar

@23romino11 píšem že ASK nie TEP ale aj moja mama ma problém po TEP nastúpiť a vystúpiť z môjho auta

@stellarstar prepáč neviem čo je ask.

stellarstar
11. máj 2025
@23romino11

@stellarstar prepáč neviem čo je ask.

@23romino11 artroskopia

gabikamacikova
11. máj 2025

@23romino11 ja šoférujem od 5-6 tyzdnov po TEP. Ono ťa asi boli ten pohyb keď zdvíhaš nohu pri vystupovaní, či?

23romino11
autor
13. máj 2025
@gabikamacikova

@23romino11 ja šoférujem od 5-6 tyzdnov po TEP. Ono ťa asi boli ten pohyb keď zdvíhaš nohu pri vystupovaní, či?

@gabikamacikova
@gabikamacikova bolí keď vystúpim z auta a postavím sa na nohy.potom to musím rozchodiť.

23romino11
autor
13. máj 2025
@gabikamacikova

@gabikamacikova mne povedal lekár že šoférovať po 3 mesiacoch.bolesti mám v operovanej nohe v slabine a vystreluje do stehna.

gabikamacikova
13. máj 2025
@23romino11

@gabikamacikova mne povedal lekár že šoférovať po 3 mesiacoch.bolesti mám v operovanej nohe v slabine a vystreluje do stehna.

@23romino11 toto ja nemám, ja mávam problém pri zdvíhaní nohy keď vystupujem, ale aj v stoji. Fyzio mi povedal,že je to sval,iliopsoas-asi som ho príliš preťažila.Rozmasíroval,zabankoval a úľavu som cítila ihneď. Nemáš to aj ty preťažené, resp.nepreháňaš to s cvičením?

23romino11
autor
13. máj 2025
@gabikamacikova

@23romino11 toto ja nemám, ja mávam problém pri zdvíhaní nohy keď vystupujem, ale aj v stoji. Fyzio mi povedal,že je to sval,iliopsoas-asi som ho príliš preťažila.Rozmasíroval,zabankoval a úľavu som cítila ihneď. Nemáš to aj ty preťažené, resp.nepreháňaš to s cvičením?

@gabikamacikova asi.hlavne veľa chodím.no nič začnem chodiť terapeutom.