Skúsenosti so Swisscare kolagénom
Ahojte mate niekto skusenosti so Swisscare kolagenom? Chcem si objednat maju celkom dobru cenu ale rada by som vedela ci je účinný niekto nejake recenzie? Dakujem krasne
@sebaobrana no pozri si. Zloženie, že 400 mg collagenu ved v lekárni majú. Najnižší obsah 2000mg cenou 20e, ja užívam 9000mg.v jednej dávke. A cena je 44e
Aha pozeram 400 je len morsky Ja som myslela ten stévia ten ma 7000mg a mam zlavovy kupon 4e tak preto sa oplati celkom
@sebaobrana on ma 7000mg keď si dáš 2 lyžičky, nenasla som koľko obsahuje 1davka, uvádzajú v 1 dávke 5000 mg nakoniec , a treba si vypočítať na koľko dní ti vydrží piksla
@romea mne vydržal asi mesiac aj niečo jedna dávka má tuším 7g Taze tak na mesiac isto by mal vydržať. Mamine teraz došiel akurát idem objednávať @sebaobrana odkiaľ máš zľavový kúpon? Zišiel by sa😂 😂
@romea Dakujem akurat ta cena 44e je uz dost tento vyjde na 30e. Hlavne som chcela ucinky vediet😉
@sebaobrana ano je to dosť ale zas za ten tvojj pri tom zložení by si dala 60e a druha vec kolagén stačí užívať tri mesiace vkuse každý deň vysoké dávky, do tela dostane dostatočne množstvo a ak si tam aj Vitamín, spomalí stratu Tvorby nového, takže potom stačí udržiava a fáza tak 2-3x za týždeň 1 dávku collagenu a po 45 roku keď nastala menopauza samozrejme teda každý deň

Ja užívam pravidelne a môžem odporúčať určite si kúpte steviu ten má aj super chuť. Nechtz aj vlasy mam oveľa kvalitnejšie. Užívam cca 2mesiaxe ake už po mesiaci bolo vidieť zmenu. Mrknite www.swisscare.sk