icon

Skúsenosti so syndrómom nepokojných nôh

zita99
23. máj 2025

Ahojte. Asi od puberty mam tik. Ked sedim musim casto trepat nohami, ci doma, ci na verejnosti. Niekedy mi to dokonca privola(tym ze stale trepem nohami) vyvrcholenie. Bolo to riesene aj s lekarom, no ten mi odporucil zatial len zelezo. Mate podobne skusenosti aj vy?

deti95060810
23. máj 2025

prepáč, ale idem trepať nohami aj ja... ako to presne robíš. daj návod.

kavasmliekom
23. máj 2025

@zita99 ešte som orgazmus pri trepani nohami nemala, ale tiež som na nepokojné nohy užívala železo, pomohlo 😀 keby som vedela, že to privolať aj vyvrcholenie, kašlem na tabletky a trepem odušu 🫣

andrejka2424
23. máj 2025

Milá Zita, ďakujeme, že si si kvôli tomuto založila profil a zaradila si sa do tímu honelníkov na koni 😂👌 O svoje skúsenosti sa s tebou samozrejme radi podelíme.

zita99
autor
23. máj 2025

No chcela som sa dozvediet, ci aj tu ma niekto taketo skusenosti, ak si hned myslite, ze som nejaka "slapacka chodnikov", tak ste na omyle. No tym, ze stale hybem a trepem nohami, tak to proste pride. Ako ano, pre niekoho aj prijemne, ale ked to pride v nevhodnu dobu, tak aj dost otravne.

kavasmliekom
23. máj 2025
@zita99

No chcela som sa dozvediet, ci aj tu ma niekto taketo skusenosti, ak si hned myslite, ze som nejaka "slapacka chodnikov", tak ste na omyle. No tym, ze stale hybem a trepem nohami, tak to proste pride. Ako ano, pre niekoho aj prijemne, ale ked to pride v nevhodnu dobu, tak aj dost otravne.

@zita99 skus otužovanie

andrejka2424
23. máj 2025

Si chlap.

zita99
autor
23. máj 2025
@andrejka2424

Si chlap.

@andrejka2424 nienie, mimozemstan

charlottha
23. máj 2025

@zita99 vau, ako toto pocujem prvykrat, to sa musis asi riadne trepat s tymi nohami ked to zajde az takto daleko 😀 ja mavam asi potom len polovicny tento syndrom ze si trepem alebo poklepavam nohou, pretoze az k tomuto teda nedoslo.

budova108
23. máj 2025
@zita99

@zita99
Mne pomáha magnézium.