icon

Skúsenosti so syndrómom pálenia úst

29. júl 2025

Burning mouth syndrom… mate niektora skusenost? Dakujem

nellyuana
29. júl 2025

@anonym_autor ja mam skúsenosť, ale zatiaľ neviem príčinu 😔

hviezdicka002
Autor odpoveď zmazal
hviezdicka002
29. júl 2025

@anonym_autor Mamka má 12 rokov, nevieme zistiť príčinu, nepomáhajú žiadne lieky od psychiatričky, nikto s tým nechce mať nič spoločné, žiaden lekár nevie pomôcť

autor
29. júl 2025
@hviezdicka002

@anonym_autor Mamka má 12 rokov, nevieme zistiť príčinu, nepomáhajú žiadne lieky od psychiatričky, nikto s tým nechce mať nič spoločné, žiaden lekár nevie pomôcť

@nellyuana
@hviezdicka002 ako sa to prejavuje, ake vysetrenia ste uz podstupili? Ja som z toho uz zufala

hviezdicka002
29. júl 2025
@anonym_autor

@nellyuana
@hviezdicka002 ako sa to prejavuje, ake vysetrenia ste uz podstupili? Ja som z toho uz zufala

@anonym_autor skončila na psychiatrii ako psychický pacient, každý tvrdí že to je psychika, ale reálne žiadne lieky a vyskúšala ich už kopu nefungujú. Všetko čo sa dá, od CT mozgu po krvných vyšetrení, zistené len tetánia 3 stupňa čiže najhoršia, každý lekár sa tvári že o tom nepočul, jedine keď spí je úľava. Inak každý deň pokiaľ otvorí oči…. Čo je už po 12 rokoch neusnosné ale snaží sa žiť a prežívať….

hviezdicka002
29. júl 2025
@anonym_autor

@nellyuana

@anonym_autor skúšala aj výter z úst nič sa nenašlo… proste neskutočne veľa vyšetrení čo je u nás dostupné ale nič. Majú to veľa ľudí aj v zahraničí ale nikto s tým nič nevie urobiť. Viem že v zahraničí sú nejaké experimenty ale tak….

autor
29. júl 2025
@hviezdicka002

@anonym_autor skúšala aj výter z úst nič sa nenašlo… proste neskutočne veľa vyšetrení čo je u nás dostupné ale nič. Majú to veľa ľudí aj v zahraničí ale nikto s tým nič nevie urobiť. Viem že v zahraničí sú nejaké experimenty ale tak….

@hviezdicka002 a ma vyslovene len to palenie v ustach, alebo aj nejak inak sa jej to prejavuje?

hviezdicka002
29. júl 2025
@anonym_autor

@hviezdicka002 a ma vyslovene len to palenie v ustach, alebo aj nejak inak sa jej to prejavuje?

@anonym_autor ako keby si človek dal baterku na jazyk a podnebie, ihli nevie k čomu inému by to prirovnala ale jazyk a podnebie ma zasiahnuté

autor
29. júl 2025
@hviezdicka002

@anonym_autor ako keby si človek dal baterku na jazyk a podnebie, ihli nevie k čomu inému by to prirovnala ale jazyk a podnebie ma zasiahnuté

@hviezdicka002 ano, ja to mam rovnako. Plus k tomu aj taku zvlastnu kovovo-horku chut. Som uz z toho zufala

hviezdicka002
29. júl 2025
@anonym_autor

@hviezdicka002 ano, ja to mam rovnako. Plus k tomu aj taku zvlastnu kovovo-horku chut. Som uz z toho zufala

@anonym_autor ona nemôže jesť pomaly nič korenené lebo to zhoršuje, tak no bohužiaľ asi to je doživotne neviem no snaží sa existovať aké keď je tiež už z toho zúfalá podľa mňa kebyže neberie lieky aj si niečo urobí….. skúste si dať urobiť B12 ešte. Nemáte zníženú štítnu žľazu?

autor
29. júl 2025
@hviezdicka002

@anonym_autor ona nemôže jesť pomaly nič korenené lebo to zhoršuje, tak no bohužiaľ asi to je doživotne neviem no snaží sa existovať aké keď je tiež už z toho zúfalá podľa mňa kebyže neberie lieky aj si niečo urobí….. skúste si dať urobiť B12 ešte. Nemáte zníženú štítnu žľazu?

@hviezdicka002 b12 mam v poriadku, ale stitju zlazu mi nikto nevysetroval

hviezdicka002
29. júl 2025
@anonym_autor

@hviezdicka002 b12 mam v poriadku, ale stitju zlazu mi nikto nevysetroval

@anonym_autor veľa aj žien čo to ma majú zníženú. Ako dlho to máte?
Jej sa to stalo po neliečenej mononukleóze, myslí si že jej to napadol nejaký nerv

autor
29. júl 2025
@hviezdicka002

@anonym_autor veľa aj žien čo to ma majú zníženú. Ako dlho to máte?
Jej sa to stalo po neliečenej mononukleóze, myslí si že jej to napadol nejaký nerv

@hviezdicka002 ja to mam od februara, mala som nejaku infekciu v uchu, kvapkala som si na to pamycon, a par dni na to som zacala mat taku tu otrasnu chut v ustach, a po cca 2-3 mesiacoch sa pridalo palenie jazyka, podnebia a lica

hviezdicka002
29. júl 2025
@anonym_autor

@hviezdicka002 ja to mam od februara, mala som nejaku infekciu v uchu, kvapkala som si na to pamycon, a par dni na to som zacala mat taku tu otrasnu chut v ustach, a po cca 2-3 mesiacoch sa pridalo palenie jazyka, podnebia a lica

@anonym_autor asi toto bude príčina, že ta infekcia niečo porušila napadla….

hviezdicka002
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nechcem vás strašiť ale pokiaľ niečo nevymyslia alebo vám to samej nezmizne tak bohužiaľ už to bude do konca života ako hovorím ona s tým bojuje 12 rokov….

autor
29. júl 2025
@hviezdicka002

@anonym_autor asi toto bude príčina, že ta infekcia niečo porušila napadla….

@hviezdicka002 musi to byt strasne mat to tak dlho. Ja sa len bojim ze to je nieco nedodiagnostikovane a zlahcovane. Ale tiez mam za sebou mri mozgu, zubara, vytery, gastro… zajtra ma caka este orl, verim ze sa konecne pride na to z coho to mam

hviezdicka002
29. júl 2025
@anonym_autor

@hviezdicka002 musi to byt strasne mat to tak dlho. Ja sa len bojim ze to je nieco nedodiagnostikovane a zlahcovane. Ale tiez mam za sebou mri mozgu, zubara, vytery, gastro… zajtra ma caka este orl, verim ze sa konecne pride na to z coho to mam

@anonym_autor je to strašne podceňované, podľa toho čo píšete tak ste absolvovali úplne skoro všetko ho čo aj mamka a na nič neprišli. Žiaden lekár to nechce riešiť zaoberať sa tým a pritom to je rozšírené a hlavne že mame umelú inteligenciu a neviem čo ale toto nikto nerieši.

nellyuana
30. júl 2025
@anonym_autor

@nellyuana

@anonym_autor ja som podstúpila ORL, ster z jazyka, gastro, mr mozgu, samozrejme zubné vyšetrenie a nič... gastro mi povedal, že si mám vygoogliť 😒 to už fakt netreba chodiť k dr....