Sladká vôňa v ústach po prekonaní Covid-19
Je tu niekto kto prekonal koronavirus? Mam taky problem ze uz som 4mesiace po, a uz taky mesiac pocitujem v ustach ako keby sladku vonu neviem to inak popisat, tak isto aj z nosa, realne viem ako vonia jedlo a tak, len ked ovoniam sampon, prasok alebo hocico ine tak my to smrdi, neviem preco, bojim sa aby my to neostalo, nikdy som taky problem nemala. Tehotna niesom.
@27lele27 ahoj ja som to tiež najviac z mäsa cítila a tak isto aj z vajec, je tomu už viac ako pol roka a stale my ešte smrdia vajcia, mäso my už chuti normálne ostatné jedla už tiež celkom ok aj voňiam celkom ok ale tie vajcia je hrozné niečo už ich ani nejem. Mám pocit, že aa to celkom zlepšuje ale strašne pomaličky, už som si nato aj zvykla.. Ale neriešiem to nejak už.
@veronikazigova ďakujem za odpoveď. Aj ste to nejak riešili, davali ste si nieco, či samé sa to začalo zlepšovať?
@27lele27 ja som to ani nejak neriešila, akurát som bola u môjho obdvodneho a spomenula mu to, tak len vraj to je z prekonania covidu, ževraj pol roka to tak môžem mať, len už prešiel aj ten pol rok :D stále to nemám ešte v poriadku ale je to už lepšie. Nebojte prejde pomaličky 🙂
@veronikazigova ďakujem, pekný večer 🙂
Zdravim, objavil som tuto stranku ked som hladal nieco o tom co mi je. Prekonal som covid dlhu dobu dozadu ale nemam potvrdene ze som prekonany lebo som sa dal testovat neskoro cize som bol uz negativny. Uz to budu asi 2 tyzden co pocitujem chut aj cuch s velmi horkou chutou aj vônov. Je to naozaj nechutne neviem jest nic slane lebo citim taku hnusnu pokazenu horku chut. So sladkym to je v poriadku. Alebo cuch napriklad svoj pot som citil neskutocne hnusne az horko ale pritom zevraj ludia okolo mna nic necitili. Ako som to tu cital tak ano mam uplne presne toto iste. Najprv to zacinalo cuchom a nejak som to neriesil a zrazu sa to zhorsilo a teraz to je strasne ja neviem skoro nic slane zjest lebo to chuti ako vykali alebo zvratky. Dufam ze sa to co najskor nejako opravi lebo neviem si predstavit takto zit. Popripade keby mi vedel niekto z vas pomoct. Ďakujem
@svensi je to uz lepsie ? Mne to trvalo dost dlho kym sa to upravilo
@veronikazigova ahoj. Mozem sa spytat ako to mas teraz stymi pachutami? Mam podla tvojho popisu to iste a som zvedavy kolko ti to trvalo. Dakujem
@lacoovocie ahoj možno aj 9, 10 mesiacov a bolo to dôsledkom toho ze som prekonala Coronavirus, ale prešlo to len vydrž 🙂

@27lele27 ďakujem a takisto prajem, aby sa to čím skôr vrátilo do normálu