Ahojte, prosím vás neviete prečo mam neustále sladkú chuť v ústach? Nejem a nepijem nic sladké, dokonca ani ovocie už neviem zjesť lebo mi ide zalepil ústa potom... celé dni som na čistej vode, mentolových cukríkoch, tyčinkách a pod., ale už nepomáha ani to. Stále mam pocit v ústach ako by som cmúľala čokoládu 🤦🏻♀️ Čo s tým mam robiť? Som v 16tt a neciem či to ma niečo spoločne s tehotenstvom alebo nie. Každopádne ďakujem za každú odpoved 😊
@nina24888 ahoj ja s tým skúsenosť nemám,ale skús to na najbližšej poradni povedať dr.
Ja mám skôr opačný problém, všetko mi je také iné,chute úplne iné ako čakáš,že bude chutiť napr syr,jogurt,keksíky..proste nič nemá chuť takú ako v skutočnosti..a večer pociťujem chuť kyslosti..asi to ma niečo s palenim záhy, alebo čo.
Tehotenskú cukrovku som mala v prvom tehu a žiadnu takú chuť sladkú v ústach.
@nina24888 ahoj, môžem sa opýtať dokedy si to nakoniec mala a čo ti na to povedal doktor? Momentálne som 7 týždeň a štyri dni mám tú pachuť v ústach a nevoľnosť žalúdka celý deň, nie som schopná nič urobiť..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nina24888 no len aby to nebola tehotenská cukrovka... Ja som sa s tým nestretla takže neviem povedať ale toto prvé mi napadlo...