So synom sme zjedli pokazenú šunku
Ahoj so synom sme v toaste zjedli po 3 kolieska šunky. Až po hodine som prišla na to že je pokazená 😭 čo mám očakávať a preventívne spraviť?
dala by som si cierne uhlie
@anonym_autor to nie si ty, co minule zjedla aj s rodinou plesnivu knedľu?
Nič sa ti nestane, možno sa tak poseriete.
@anonym_autor nič vám nebude
dajte si čierne uhlie
Este hylak, alebo smecta.
Akonahle moje deti zvracaju a vyzera to na virozu a ja mam behat okolo nich, dam hylak nielen im, ale polievkovu lyzicu preventivne aj sebe. Zatial vzdy zabralo, ze som nic nechytila a mohla fungovat.
Myslim, ze to zaberie aj teraz u vas. Alebo zmierni dosledky.
Môžem vedieť ako si nato prišla po hodine? Pokazena šunka pachne, môže byt slizka.. po hodine od zjedenia to už nevidíš .. a ak aj bola po záruke nemusela byt pokazena..
Môžem vedieť ako si nato prišla po hodine? Pokazena šunka pachne, môže byt slizka.. po hodine od zjedenia to už nevidíš .. a ak aj bola po záruke nemusela byt pokazena..
@andaluzia12 mali sme váženú šunku slizká nebola a nenapadlo ma ju ovoňať keďže som ju ráno kupovala. Zistila som to tak že si ju proste išiel priateľ dať..
@andaluzia12 mali sme váženú šunku slizká nebola a nenapadlo ma ju ovoňať keďže som ju ráno kupovala. Zistila som to tak že si ju proste išiel priateľ dať..
@anonym_autor a bola po zaruke,alebo on zistil,ze je plesniva? Lebo to ze bola par dni po zaruke nemusi znamenat ,ze bola hned zla..a ak smrdela,dajte si preventivne cierne uhlie,alebo ty jeden poldeci na vypalenie :D
Veď to cítiť na jazyku ze nie je dobrá. 🙉 Ja nepozerám záruku ochutnam a keď je dobra zjem keď cítim ze niečo nie je OK tak smer kôš
@anonym_autor neboj nič vám nebude
Daj si cierne uhlie a zdrzuj sa niekde, kde je moznost ist rychlo na WC. Mozno ti nebude vobec nic
To sa dá zjesť pokazenú šunku ?
Však zahryznem...cítim ..ja odjakživa ovoniam salámu pred použitím 😁
To sa dá zjesť pokazenú šunku ?
Však zahryznem...cítim ..ja odjakživa ovoniam salámu pred použitím 😁
@miskakyska bola zapečená v toaste so syrom a kečupom 🤷🏻♀️

Nic. Mozno vam skruti creva a mozno vobec nic. A budes riesit podla aktualneho stavu, ak vobec nieco bude treba.