Som 14 dní po cisárskom a schudla som 12 kg
Ahojte je normálne ak za cca 14 dní som dala dole 12,20kg som čerstvo po cisaraku
@mijka58 ja som tiež najprv rýchlejšie schudla (neviem už koľko) , lebo som pred pôrodom už bola taka naliata vodou, že som si nemohla ani šľapky obuť na nohy
Ano je to mozne. Po oboch cisarskych som bola do 3 tyzdnov na povodnej vahe.
A kolko si pribrala?
Ja som pribrala 30kg z nemocky som dosla len 8kg lahsia , dalsich 14 kg som ,,vycikala ,, do dvoch tyzdnov ako som bola naliata, po 6 nedeli som mala 4 kg viac od povodnej vahy
@vierka0508 pri prvom tehu (prirodzený pôrod) som nabarala 30kg do 5 mesiacov som to dala dole ani neviem ako
@mijka58 určite je to ok. Ja som pri druhom tehu pribrala len 5kg , z nemocky, kde som bola 7dni som prišla ľahšia o 17 kíl
Uplne v pohode, ja som do dvoch tyzdnov po porode mala o 20 kil menej. Stres, depka, odvodnovania a hlavne porod 😀
@mijka58 ahoj, ja som pribrala 14-15kg a vsetko som schudla do 2 tyzdnov od pôrodu, ale nemala som mliecko, kedze som tak rapidne chudla :( zacala som vela jest aby som mala mliecko, na chvilu to pomohlo ale naspat som pribrala hned 8kg, cize moja vaha po porode ako na husenkovej drahe…ak sa da skus si to aj udrzat😆
Ano. Aj ja som podobne schudla. Vela vody.
Ja som 3 dni po sekcií mala dole 17 kíl. Nezostal zo mňa ani prd okrem ovisnutej pokožky na bruchu. Vyzerám ako reklama na hlad.

@mijka58 no moze byt ze si bola naliata vodou a teraz sa odvodnujes. Ja tiez ocakavam rychlejsie chudnutie zo zaciatku, kedze som pripuchnuta - nohy, ruky...a tak do dvoch tyzdnov by mali opuchy zmiznut