Som malátna a mám problémy s menzesom
Ahojte Baby. V minulých príspevkoch som vám opisovala že sa cítim malatna , a že krvné vyšetrenia aj tlak mám v poriadku..včera som dostala menštruáciu a ta ma tak položila že som musela ísť z roboty domov :( kŕče som mala, na odpdnutie mi bolo strašné slabá som sa cítila...ako ja mám problémy s menzesom a chodí mi ak chce ale od mája somnou akoby niečo nebolo v poriadku...keď idem na nejaké cudzie miesto cítim sa ako Alenka v ríši divov :( idem zajtra k ženskému a chcem sa dať vyšetriť aj tam , ale skúste mi poradiť čo mi je a čo mám robiť..alebo len zbytočne si namyslam a fakt mi nič nieje ..
Ja neviem fakt, ako ja som v minulosti zažila jednu traumu a občas sa k tomu vraciam ale neviem naozaj...lebo ja si už tu namyslam všetky choroby sveta ....
Pomožte mi baby prosim
davaj si kazdy den Magnezium B6.
ako spávaš....máš problémy so zaspávaním ,alebo sa v moci budíš uprostred noci? Ak áno, tak je to psychika - depresie....
magnezium, aspon 500 mg denne dlhodobo, docasne skus v pohode aj 1000mg. Na tvojom mieste skusim aj multivitaminy normalne z lekarne, vela ovocia a hlavne pohyb na cerstvom vzduchu. Vela vyletov, cestovania, zazitkov a na cudne pocity nebude cas🙂 Drzim palce
@luciferka157 navstiv psychologa, resp. Psychiatra. Normalne to nie je.
magneB6, medovkový čaj na upokojenie a jednoznačne to riešiť s odborníkom.
To je vzdy len ked mas menstruaciu ci aj inokedy?
ked som bola mlasia som mala stavy ako ty. menzes chodil ako chcel bolesti. ale ja som sa citilila niekedy aj doma ako Alica v risi divov. Sem tam som odpadla. neviem ci ti pomozem ale skusim mala som nizky tlak a bola som strasne chudokrvna.
ak to mávaš v období ked ti príde mrcha, môže to byť aj predmenštruačný syndrom. Švagriná to má a tiež máva také stavy ako opisuješ.

Panická úzkosť?