icon

Som nervózna

30. apr 2023

Ahojte... No už pár dní rozmýšľam ako to napísať .
Samozrejme nemám sa komu vyrozprávať tak takto...
Prvá vec že somnou hádžu hormóny ako sviňa.. som nervózna všetko mi vadí
Ms mešká ale test negatívny ako inak...
Ale k podstate... Ste tu niektorá taká čo nemá absolútne žiadnu kamarátku ?
Ty kks
Ja nemám nikoho. Roky som mala jednu naj
Ale aj s tou som sa pohádala skrz toho že som počula ako má ohovára a nadáva na moje dieťa .
Samozrejme zgrupla do skupiny žien
Kde nie som nikomu po vôli keď že som im musela splechnut do tváre ako na seba navzájom nadávajú
A potom si idú zadky lízať.
Neznášam takéto ženy . Ale Budiš kôli tomu som ostala najhoršia ja.
Nehovorim že som anjel a že som super žena ale jedno čo nemám rada je ohováranie a nadávanie na deti či rodiny .
Rozmýšľam že vy ktoré ste na Tom ako ja
Čo robíte ? Mne s toho celkom už aj šibe .
Len doma zavretá.
Dieťa moje nemá kam chodiť keď že s rodičmi sa ja nerozprávam .
Len v škôlke sú spolu .
Nechodím na akcie lebo sú tam oni
A len oči na mňa . Tak reku som doma
Len čo to dieťa ? Tiež sa nudi ...sem tam chodí k jednej malej ale nestačí jej to
Ako sa vysporiadať zo samotou?
Ďakujem

viestta
30. apr 2023

Zdvihnut zadok a ist na ihrisko, na kofolu, na zakusok, na prechadzku do parku. Ty si vyvetras hlavu, dieta stretne novych kamaratov, s ktormi sa pohra

luccija
30. apr 2023

Mne toto skupinkovanie vadilo.Nebavilo má chodiť x rokov na to isté ihrisko, tak sme si robili svoj program.Aie mala som 2,3 kamarátky, ktoré radi vybehli aj niekam inam ako za dom.
Nepíšeš ako je dieťa veľké, ale asi už väčšie, keď píšeš o škôlke to sme bicyklovali, odrážadlo, dali zmrzlinu, sadli na bus a išli do mesta...najviac ma znervoznovalo, keď som sa s niekým dohodla a ešte sme nejedli, nedovarila som, lebo oni vstávali o 06 my o 9 potom som sa naháňala ..najlepšie mi bolo na nikoho sa neviazat a ísť po svojom.Najdes si nové zname len nebuď doma idú super mesiace plno aktivít, akcií.

nitka1157
30. apr 2023

Ani ja nemam kamosku.akurat taku co sem tam popiseme lebo byvame daleko od seba..mam 3 deti.bud je jedno druhe alebo tretie chore.takze som vacsinou len doma pripadne na dvore.nasteva u svokrovcov a nasich neratam.sestra byva tiez dalej.zname maju male decka takze ked je u nas niekto za kazdym chory neni sance sa stretnut.muz pride z prace je unaveny alebo robi vonku co treba

autor
30. apr 2023

@viestta nežijeme v meste
U nás v dedine sú skupinky a nemáme tu nič
Žiaľ vôbec nič
A na ihrisku sú vždy tieto maminky

viestta
30. apr 2023

Tak sadni na autobus a chodte do okresneho mesta.

autor
30. apr 2023

@luccija áno mám to v pláne ísť mimo dediny
Len no ja nie som ten typ čo sa bude prihovárat

autor
30. apr 2023

@nitka1157 poznám ... Ja tiež cez týždeň nemám čas
Prídem večer a mám dosť
Pred tým stále niekto u nás bol
I keď mi to už aj vadilo lebo však dom sa pri káve neuprace
Ale zas chýba mi niekedy aj to že len vonka ísť
Ale ja sama radšej ani na ulicu nejdem
Lebo keď vidím tie ženy ako sa vonku prechádzajú tlak sa mi dvíha 😁

viestta
30. apr 2023

Vsak sa nemusis prihovarat. Sadni si na lavicku a nechaj dieta nech sa hra. Nie je podmienka nadvazovat rozhovor. Bud sa vyskytne situacia, ze ta niekto oslovi, ty budes potrebovat niekoho oslovit alebo atm budes sediet a pozorovat deti a okolie.
A kvoli tvojim pocitom ani neviem coho trpi tvoje dieta izolaciou. Nestoji ti dobro dietata za to aby si sa prekonala a isla von aj ked sa ti z tych dedinskych zien dvoha zaludok? Vsak nech ono sa hra s ostatnymi detmi, ty nemusis so susedami klebetit ak nechces.

luccija
30. apr 2023

Tak sa neprihovaraj...ale to si robíš sama🙂tak ich ignoruj pozdrav a choďte po svojom.Nebudes doma zatvorená za to, že ste sa pohadali.Obcas cez víkend zájdite inam mimo dediny.ved nebudeš sama máš dcéru kreslite si s kriedou, hadzte tanierom áno je fajn pokecať s dospelými, ale nie všetci sme na rovnakej vlnovej dĺžke.

ysseba
30. apr 2023

Kamarátka je zlá, pohádala si sa s ňou, tá partia báb je zlá. S vlastnými rodičmi sa nerozprávaš. O kolegyniach nepíšeš, tie sú aké? Predpokladám, že tiež zlé... No neviem, neviem, kde sa pravda ukrýva.....

viestta
30. apr 2023

@ysseba ona bude dost odlud, ale vsak kazdy sme nejaky... Ale preco ma kvoli tomu, ze mama sa s nikym nezhodne byt dieta izolovane?

autor
30. apr 2023

@ysseba rodina je zlá ??? Nie máme medzi sebou vyše 20r vekový rozdiel
Mama má vyše 70rokov a ja mám len 29
Máme iné názory na všetko .
A píšem že sú zle ? Píšem že sa ohovárajú
A mňa ohovaranie nebaví.
Kolegyne nespomínam pre to že sú to kolegyne ....
Majú nad 50r čo mám akože k nim domov chodiť a otravovať ich ? Hej máme dobrý vzťah ale nie ako kamarátky pre Boha 😆

autor
30. apr 2023

@viestta ja sa dosť prekonavam v školke keď je akcia
Že tam sedím a len čakám kedy sa dohrajú a môžem ísť domov .
No tu nejde o to že nechodíme von
Chodíme
Akurát nie vtedy keď sú tam oni

viestta
30. apr 2023

Ale vsak nemusis byt s kazdym kamarat. Ani ja nemam davy "kamaratok" ale mam kopu ludi, s ktorymi som rada, su ludia, s ktorymi len cas pretrpim a je mi uplne u (ano tam) ci ma ohovaraju ci nie. Ked zacnu ohovarat tak sa zdvihnem a odidem, kym sa bavia o pocasi, tak s nimi mozem aj podebatovat. Hlavne, ze za ten cas sa moje dieta zabavi s ich detmi. Nebudem ho trestat izolaciou a neprestanen s nim chodit na ihrisko, lebo mi tam nesedi osadenstvo dospelych. Ked chces aby ta nikto neobtazoval, zabal si do kabely knihu a tvar sa, ze citas. Ani citat nemusis

autor
30. apr 2023

@ysseba a o rodičoch som nič nepisala tak neviem o čom točis. Ja otca nemám a mama je dosť stará na mňa a moje dieťa
Aby sme ju otravovali a atď ...takže netreba čítať medzi riadkami

autor
30. apr 2023

@viestta no len že u nás je to trocha iné
Si zober že tu sú 4-5 žien ktoré majú svoju skupinu . Každý bohov deň vešajú na fb pridrbane citáty mierene na mňa .
Stále mi niekto hovorí ako má majú v papuľi deň čo deň
A ty by si si sadla na ihrisko kde taký ľudia sú ?
Prišlo ti niekedy domov dieťa so škôlky že mama
Povedala mi tá a tá že si piča ? No akože odtiaľ potiaľ

jana_eyre_2
30. apr 2023

Vôbec ta nepoznám, takže moje slová ber ako niekoho kto môže posudzovať len podľa toho čo číta.. ale prídeš mi hrozne negatívne naladená, všetko je zle, všetko ti lezie na nervy.. ono to druhých hrozne dokáže vyčerpať keď je niekto taký že všetko vidí čierne.. každý jeden človek pokiaľ je zdravý, tak môže so svojím životom niečo urobiť tak aby mu bolo lepšie.. kym budeš doma zavretá a bude to v tebe vrieť že kto je aký a ako ti to lezie na nervy, tak budeš proste navždy nervózna.. to aký život si urobis a čo ti bude liezť na nervy tak že ťa to bude ovplyvňovať je len a len na tebe..

ysseba
30. apr 2023

Napísala si "Dieťa moje nemá kam chodiť keď že s rodičmi sa ja nerozprávam ." ja som to pochopila tak, že s tvojimi rodičmi sa ty nerozprávaš. Ale ty si to myslela tak, že s rodičmi iných detí sa nerozprávaš, tak prepáč, zle som to pochopila, resp. dvojvýznamne si to napísala

babalenka
30. apr 2023

Ja som nikdy nemala kamošku či na ZŠ či na SŠ ani v práci.kym boli deti malé tak sme boli síce zo tri maminy ,ale ja sa celkovo nikdy neviem zaradiť medzi ľudí ani v práci.Tiez som samotár ja to dusím v sebe.ja som aj z tých čo sa nevedia usmievať a dom vážna 🤷