icon

Som promiskuitná. Dá sa to liečiť?

19. okt 2020

Ahojte mám taký problém neviem či promiskuita je správne pomenovanie, keď som nezadaná, tak si poviem to slušne, prehnane užívam život, každý vzťah mi stroskotal na tom, že už ma nebavilo mať toho istého chlapa v posteli viac ako 2 roky.Nepodviedla som ich,radšej som sa rozišla ako by som im mala ublížiť neverou. Myslim si,že to je fér. Nikto o mojom probléme nevie, mňa to veľmi trápi,pretože teraz mám dieťa mám muža on otom samozrejme tiež nevie pretože by to nepochopil , podľa mna to je určite psychická porucha on by to nazval že som proste ku**a. Určite by som ho nepodviedla nikdy , len to v sebe veľmi dusím a musím potláčať moje chute a myšlienky, neviem ako si mám do hlavy vtlcť že TOTO je to správne žiť s manželom do konca života , žijem vo vzťahu a mám v hlave plány čo všetko urobím a komu každému napíšem a ako si budem užívať, keď to náhodou medzi nami skončí. Dokonca som v nemom úžase a naskakujú mi zimomriavky keď vidím ako veľa z vás je tu s mužmi 10-15 rokov proste premňa je to niečo nepredstaviteľné. Potrebujem pomoc lebo takýmto štýlom skončím úplne sama do konca života.

Strana
z2
oliolijanka
10. dec 2025
@anonym_56f602

@anonym_autor ty si uplne zdrava co citam.
Mal som milenku. Ja zenaty, ona vydata, myslel som si ze milenci su jeden a jedna a ze tam je trochu citu. Ona bola jedina moja milenka akurat ze ja som nebol jediny jej, ona patrila vsetkym. Asi je alkoholicka, kazdy ju pozna, pozvanie na poharik neodmietne a potom uz neodmietne nic. Hanbil som sa ako som veril. Obcas ju stretnem a vidim ze by nemala problem ist na poharik. Dokonca sa sama pozve. Tak ty asi nie si promis....

@anonym_56f602 iiiiii🙈 aj tvoja manzelka sa bude hanbit, ze ako ti verila.
Nie je nic nad sebalutost podvedeneho zaletnika😀

Strana
z2