icon

Chcem zažiť niečo spontánne

4. jan 2022

Nikdy som nestriedala chlapov len tak. Vzdy som mala len dlhodobe vztahy . Som dost slusna co sa tyka chlapov . Som asi 15 mesiacov po rozchode a uvedomila som si, ze by som raz za zivot chcela zazit nieco spontanne. Viem ze to znie cudne . Ale nebyt stale ta extremne slusna, pracovita, atd
Aspon raz za zivot zazit nieco spontanne vasnive s chlapom. Lebo cely moj zivot je jeden velky plan.

lintu
•
4. jan 2022

Rob, ako uznáš za vhodné a čo ťa urobí šťastnou. Ideálne, aby si si to aj s odstupom času raz nevyčítala. Je to len tvoja vec. Druhých do toho nič nie je.

karhu
•
4. jan 2022

zijes len raz, pouzi antikoncepiu😉

bennn
•
5. jan 2022

Keď to urobíš, oľutuješ to. Uvidíš.

janinka007
•
5. jan 2022

@bennn ale prosím ta. Užije si a zabudne. Ak sa jej vôbec niečo v tejto dobe dobe podarí.

dadulamamula
•
5. jan 2022

Ono to nie je ako vo filme, že sa žena stretne s mužom a hneď na prvom rande sa budú milovať, potom sa budú cítiť spolu a nakoniec spolu ostanú...
No ak chceš robiť všetko spontánne bud taka aj ty, nevyhladavaj muža, čakaj co príde samo za tebou a už to pôjde, ak tam budu sympatie, spontánne rob to co chceš. Ale nezabúdaj, že nikdy nevieš, čo bude, a aby ta nezačali muži pre tvoju spontánnosť využívať. Radšej bud slušná.

miadi
•
5. jan 2022

Kludne vyskusaj nieco ine ako plan. Si single bezdetna s ochranou .. len tu vasen Musis citit neda sa naplanovat ze ok januar 2021 sa to stane. .

monka105
•
5. jan 2022

Poradím ti, nerieš. Príde to. Ži si svoj život a keď sa naskytne príležitosť, využi ju a nechaj sa unášať situáciou a prítomným okamihom.

janetinka27
•
5. jan 2022

spontanne veci mozes zazivat aj v beznom zivote, dokonca aj v manzelstve. ak si planujes, ze urobis nieco spontannym sposobom nieco konkretne, potom to uz nebude spontanne :D
dalsia vec je ta, ze ak ide o spontannost v sexualnom zivote s neznamym muzom, potom moze tato spontannost byt vlastne maskovanou nezodpovednostou a lahkomyselnostou a mat nasledky. ale je na tebe, ake riziko si ochotna podstupit.

evinea
•
5. jan 2022

ked nemas ziadne zavazky tak kludne si uzi, kludne chod do niecoho bezhlavo, vies ako sa to hovori, ze v zivote viacej lutujeme veci ktore sme neurobili, ako tie co sme urobili 🙂

ciola
•
5. jan 2022

Jednoducha odpoved ak chces zazit nieco spontanne tak to treba asi spravit ci? Snad nepotrebujes od niekoho povolenie ked si single zena.

trema
•
Autor odpoveď zmazal
•
zuzka38
•
5. jan 2022

co ti v tom brani?

luccija
•
5. jan 2022

To máš takú povahu a nejakú stopku čo sa môže a čo nie🙂ale tak nechaj sa prekvapiť ja som tiež planovac a nevidím na to nič zle

moni73
•
5. jan 2022

Planujes spontannost? 😁

kamatopo
•
Autor odpoveď zmazal
•