Som stále chorá
Asi mám slabú imunitu lebo stále niečo na mňa lezie.Od januára chodí dcérka do škôlky,možno sú to školské bacily.Alebo z počasia neviem.Od januára pracujem po RD a bohužiaľ robím vonku.Takze dážď vietor, teraz toto teplo dá mi to poriadne zabrať.Dnes som bola u obvodnej kašlem jak besna,hrdlo ma bolí aj nádchu mám.Kupila som aj v vitamín na imunitu.Neviem už čo jesť aby som nebývala tak často chorá.Som úplne slabá musím ležať nevládzem ani o dieťa sa postarať.
Chorobnost u cloveka moze mat rozne priciny, napr. aj psychika - ako dieta clovek dostaval lasku a staroslivost najma vtedy ked bol chory
Aj mna skolkarske bacily totálne ničia. Predtým pár dňový sopel raz za 5 rokov a teraz každý mesiac niečo. Stravu mám OK, spánok ako - tak, von chodím, ale aj tak od dcéry všetko chytím. Ide mi to do strašného kašľa skoro vždy, po nociach záchvaty kašľa až na vracanie, pred susedmi sa už hanbím. Určite to veľmi počuť.
A čo si dávate aké lieky?
Na nádchu morskú soľ alebo kvapky do nosa, na kašeľ to, čo deťom - Prospan, Mucosolvan. Zacala som čaj na priedušky. U mojej dr. som to za posledný rok dvakrát skúšala, popočúvala a vraj dýchanie čisté. Nič mi nedala. Mne sa to popravde už nepáči, ale neviem, kde začať riešiť. U nás doma sa tieto veci veľmi neriešili, k dr sa nechodilo, tak zatial čakám ako to bude pokračovať. No som z tých večných chorôb už unavená.
@jarnajar Mne dneska predpísala obvodná Erdomed tablety na kašeľ a na hrdlo Dorithicin.Teraz navečer aj horúčku mám.
Erdomed a dorithricin su super tiez odporucam , aj ja sa stym trapim uz 2 roky maly donesie nieco zo skolky a hned to chytim aj ja.

Myslim ze to budu skolkarske bacily. Dosleply clovek ich znasa hrozne zle. Mna odrovnali kazdy mesiac prvy rok ked syn zacal chodit do jasli. Druhy rok to bolo uz ovela lepsie.