icon

Som v karanténe s pozitívnými rodičmi a mám termín u zubárky

lydia277
15. feb 2021

Dobrý deň , ak sme ešte v karanténe tento týždeň, lebo rodičia boli pozitívni a ja som bola negatívna a som objednaná k zubárke na budúci utorok tak to mám preložiť na inokedy alebo sa môžem normálne dostaviť k zubárke na termín?

petra199099
15. feb 2021

@lydia277 do kedy ste v karanténe? Skúste zavolať zubárke alebo predtým deň choďte na test znova

petra199099
15. feb 2021

@petra199099 môj manžel to odolná nedostal ale bol v karanténe 10 dni ale teraz je už karanténa 14 dni

mondolina
15. feb 2021

Ak je termín u zubára počas tvojej karantény, pravdaže máš ostať doma.

viestta
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
15. feb 2021

Pre objednať sa

katkaseiner
15. feb 2021

no a presne pre toto sa to tu taha uz rok....

1sally12
15. feb 2021

Preboha jasné, že máš ostať doma! Aj keď si negatívna. Jak sa môžeš takúto blbosť vôbec opýtať🤦‍♀️mám pocit, že niektori ľudia už fakt prestali počas tejto korona doby logicky rozmýšľať, viď tie domáce úlohy tu každý deň.

nafka0483
15. feb 2021

@lydia277 Zamysli sa...ak si v karantene, tak co to znamena? Ze nemas nikam chodit. Keby stacilo to, ze ty si negativna, tak by si nemusela byt v karantene a mohla by si chodit hocikde. Takze kym trva karantena, tak k zubarovi nejdes, zavolas aby ti presunuli termin.

avril299
15. feb 2021

baby som v karantene, ale zajtra mam termin u kadernicky, mozem ist?
😂 /ironia, len ak by niekto nepochopil/

viestta
Odpoveď bola odstránená
katkaseiner
15. feb 2021

Ja už nemám slov na ľudí...a že prečo to tu koluje už rok...u nás v dedine sa chodíme testovať každý víkend a zopár jedincov sa išlo testovať aj keď majú člena rodiny pozitívneho, bývajú s ním a sú v karanténe... Načo pre boha... 🤦🤷 čiže zubár, prípadne manikúra ma tu už neprekvapí...

mogaa
15. feb 2021

@lydia277 nesmieš ísť....termín u zubárky treba presunúť.....

mogaa
15. feb 2021

@lydia277 inak pre tvoju info, kedykoľvek počas spoločnej karanény sa môžeš nakaziť, kludne aj na 8deň.....preto je karanténa pre všetkých členov v domácnosti, nemá význam že ten pozitívny ostane doma , ak druhý člen domácnosti chodí do práce lebo pri teste bol negatívny.....nakaziť od človeka sa môžeš kedykoľvek kým je infekčný, teda v karanténe ostávaš dotiaľ poiaľ sa neskončí karanténa tomu pozitívnemu a nie, nie je to len 14dní...ten kto má príznaky tak karanténa mu končí ak bude minimálne 3dni bez príznakov(tých 14ddní je minimálna doba karantény)