Som veľmi ustráchaná

30. mar 2023

Prosím vás trápi má že som strašne ustráchaná. Vkuse sa sledujem, riešim každé pichnutie kdekoľvek na tele, všetko zvláštne hneď googlim a bojim sa čo to je. Bojim sa že nejako vážne ochoriem alebo zomriem.
Mám aj tráviace problémy , Celiakia potom Hashimoto(štítna žľaza) a očividne už aj histaminova. Vkuse nejaké ťažkosti a neviem z toho von.
Neviem si predstaviť žeby priateľ robil niekde v zahraničí a ja by som mala ostať sama s dvoma deckami. Vždy keď má nieco napadne hneď rozmýšľam komu zazvonim, koho zavolám či je mamina niekde v blízkosti a podobne 😒
Nemáte nejaké rady /návody ako sa stať silnejšou a ako poriešiť tu psychiku ?
Ja doslova každý deň len prezijem v obavách. Potom som z toho nervózna aj na malého 😒

zmrzlinka2021
30. mar 2023

Návšteva psychiatricky a psychoterapia u psychológa. Veľmi dobre kombo.

bloger
30. mar 2023

Určite navštíviť psychiatričku. Psychika je dosť prepojená so zdravým celého tela.

autor
30. mar 2023

Ešte dodám že mne aj reálne pomaly každý deň niečo je. Buď brucho slebo únava strašná , alebo bolesti tela 🙄

amy2807
30. mar 2023

Kamarátka presne takto stresovala za každou bolesťou videla to najhoršie nakoniec toho stresu dostala infarkt..v 37 rokoch..zachránili ju ale odvtedy sa zmenila a začala chodiť aj na terapie..teraz je z nej úplná flegma a konečne si užíva život..začala.cvicit chodiť na turistiku..začala aj maľovať a nemá.cas myslieť na somariny

zmrzlinka2021
30. mar 2023

Pozri, pomôžu len odborníci

marianarem
30. mar 2023

Urcite psychoterapia, ta na toto dobre zabera. Sama som mavala taketo problemy a podarilo sa mi to zvladnut. Teraz sa uz musi fakt dlho diat nieco okate, aby som s tym isla k lekarovi.

lolita555
30. mar 2023

Bože akoby som o svojom mužovi citala,ten tiež už mal všetky choroby sveta.tam sa poriadne zamestnaj aby si nemyslela na sprostosti a užívaj si decka a život.prepac že tak priamo píšem ale viem ako to ide človeku na nervy keď s niekým takým žije .a poviem ti jedno umrieme všetci tak či tak a väčšinou taký čo sa najviac boja a hikaju prežijú najdlhšie.

zorkahorka
30. mar 2023

@autorka neviem, kolko mas rokov, ale ja uz niekolko rokov neviem, co je to byt bez hocakej bolesti. Dlhodobo ma boli krcna chrbtica napriklad. Ale uz to ani nevnímam.
Skus sa tak nasledovať, nevsimat si kazdu bolest tela. A najdi si konicky, zabavu, aby si riesila nieco pozitivne s najma iné