Som závislá na nosných kvapkách. Ako s tým prestať?
19. apr 2013
Ahojte potrebujem niečo čo mi pomôže prestať užívať nosné kvapky. Užívam ich cca od 12-13 roku života. Bola som na to liečená a evidentne nič nezabralo. Cez den vydržím bez nich ale v noci ked nespím a dycham ustami to je katastrofa. Ráno som nevyspatá nervozna. Ako s tým prestať? Som s toho zúfala tak ako aj môj muž, chcem sa toho zbaviť pre naše dieťa, aby sa mi nos nadobro nerozpadol. Kritika mi nepomôže, ak mate dake rady ako s tym bojovať budem samé oko. Ďakujem

@isafjordur ako je to vtipné že "som čistá" 😆🤣 ale toto pochopí čo to ozaj znamená, až niekto, keď si to zažil na vlastnej koži... lebo táto závislosť je iná ako fajčenie, alkohol, drogy... keď chceš žiť, musíš dýchať a s večne upchatým nosom je to problém... 😭😭😭 ja ešte stále bojujem... miestami je to lepšie, niekedy si nestrieknem aj celý deň, a to je úspech 😃 a na druhý deň tak upchatý nos že koniec... a ešte ako astmatičku, keď sa mi upchá nos, chytí taký záchvat kašľa až mi je na zvracanie, bolia rebrá, slzy tečú a neprestane, kým nemôžem opäť dýchať nosom ... (Čiže zas si musím dať drogu 😭) 😒😣