Som zúfalá z toho, že som chudá
Ahojte zienky uz zas mam depku zo samej seba.Vsade pocuvam dookola stale to iste ze aka som chuda,ze na to ze mam dieta by som mala inak vyzerat a nie tak chudo,ci nejem a podobne.....meriam 168cm a vazim 48kg nemozem pribrat,jedalnicek na mieru nefunguje,ani zmena stravy a tak isto nie som ani chora lekarka vravela ze mam proste rychly metabolizmus :( nemam ani boky ani zadok len prsia a nohy dlhe a nakolko nemam boky a zadok fakt posobim velmi chudo.nenosim saty,sukne,plavky a cez leto sa snazim zdrziavat doma aby nikto neriesil aka som chuda :( uz sa za to hanbim lebo kazdy koho stretnem tak v kuse rype ze aka som chuda :( a mna to trapi zial pribrat mi nejde od porodu mam taku vahu nechce ist hore proste a to mam o chvylu 24 rokov.uz neviem fakt co mam robit :/
@dezire1000 http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-zdravi...
Myslim, ze toto je pre Teba dobry clanok s mnozstom info a rád. Nestaci len konzumovat ako zralok (Tvoje slova 🙂 ), ale treba vediet co jest a iba jedenie asi u Teba nebude stacit. Aj nejake to posilnovanie, ale to som Ti uz pisala.
Ani jedalnicky mi nepomohli a to som ich mala uz 5 a keby cvicim.obavam sa ze pridem aj o prsia ako ine kocky co poznam ktore o ne prisli :D
@dezire1000 ahoj, ja som sa po pôrode dostala na svoju najnižšiu váhu 45 kg pri rovnakej výške ako máš ty, 2 roky som s ňou nedokázala pohnúť a naozaj mi pomohlo jedine cvičenie. Behom 2-3 mesiacov som pribrala cca 5 kg, nie je to veľa ale ja sa cítim oveľa lepšie, ešte by som 2-4 kg prijala ale možno aj to bude časom. To som cvičila len asi 15 minút 3 krát do týždňa a dosť to pomohlo, už som si našla aj zadok 😀 Inak reči ja neriešim ani som nikdy neriešila, keď mal niekto sprosté reči som mu povedala NEZÁVIĎ!!! a boli sme dovyprávaní.
Ahoj. Nestihla som vsetky príspevky precítat, ale súhlasím s tym ze nevsímaj okolie. Vázim teraz 51kg a 172cm. A mám 4,5 mesacnú dcérku. A teraz som pochopila ze aké stastie mám, ze takto vyzerám. Boli sme pozvaní na narodeniny mojej kamosky a cítila som sa tak cudne, lebo videla som ze kazdí na mna pozerá. A mysleli ze .....ako vyzerá po porode....neviem ci dobrom alebo v zlom....ale aj nahlas to komentovali a vtedy som pochopila, ze ....a co???? Vyzerám ako vyzerám, som zdravá, mám rodinu a to nebude moj najvacsí problém ze nemám nadváhu. A jedna moja kolegynka drahá povedala ze aká som chudá, ci jem normálne....ale potom som pozerala ze kto hovorí, bola taká tucná ze az. Po porode samozrejme kazdí komentoval ze aká som chudá, ci nemám cas jest, alebo ci som chorá. Vies kolkí by chceli mat také stastie, aby tak vyzerali. Takze pribrala som v tehotenstve 12 kg, potom som dosla domov z nemocky 53kg a schudla som na 50kg, teraz mám takych 51-52 ako zvycajne. Takze som spokojná a rada si obleciem plavky a minisuknu v lete, uz sa neviem dockat. Takze nepozeraj inych, stále pozeraj na to, ze más vsetko co potrebujes a dá sa takto zit, nebudes mat napr také zdravotné problémy ako tí co majú nadváhu. A moja celá rodina je taká a som stastná ze máme takú genetiku. A vzdy len preto ta skritizuju lebo chceli by tak vyzerat. Stále pozeraj kto to hovorí a bude lahsie to pochopit. 🙂 Krásny dník. 😎
@dezire1000 joj keby som mohla tak hodim na teba aspon 10kila a utekam prec. inac k veci.ja si myslim,ze je to cista zavist tak ripu do teba .uzivaj si ,ze si mlada krasna mamicka a okolie si nevsimaj. naopak este by som sa pekne obliekla a pretrcala medzi nimi nech ich slak trafi. 😀
teraz som sa vratila z obchodu rada nosim leginy tak som sla v leginach.este som ani poriadne nevkrocila do obchodu a uz som pocula:Ty cim si starsia tak si chudsia.uz jak anorekticka vyzeras.samozrejme ze som vybuchla a vravela jej ze radsej taka ako tucna skysnuta knedla ako si ty :D
@dezire1000 dobre si zareagovala a uvidis ,ze po tomto incidente ti ta osoba da uz pokoj
Ahoj desite1000, tvoj problem je trochu komplexnejsi, ale v zasade, ak nemas diagnostikovany konkretny medicinsky problem, sa v takychto pripadoch jedna o podvyzivu na bunkovej urovni, tzn, ze telo je prilis zanesene a nie je schopne vyuzit vyzivu, ktoru dostava. Ak by si o tom chcela vediet viac, napis mi na mail pmiriam333@gmail.com a mozeme pokecat, co s tym.
@dezire1000 ja mam v zdy pocit, ze ti stihli ludia len prehanaju ked vravia ze jedia vela a nic alem ked zjes takuto veceru velakrat a furt nic ssamozrejme za predpokladu ze aj ostatne jedla mas normalne tak potom naozaj verim.
lebo ja jednoducho neverim ze by nejaky metabolizmus bol schopny fungovat na take obratky ze nasobky normalneho prijmu by len tak vyleteli vzduchom...proste urcite si v acsina stihlych len vymysla aby ich ludia nechali na pokoji...
Ja zjem toho fakt dost zial nepriberem nie je to vyhovorka strasne by som chcela mat aspon o 10kg viac ale nic nefunguje.A myslim si ze takych ludi je viac co nemozu pribrat a urcite si to väcsina nevymysla.
@misinka26 prepáč ale ty nemôžes mať 42kg pozrela som si fotky a vyzeráš na oveľa viac
@8domcatko888 ahoj na 44 kg nevyzeras vyzeráš na oveľa viac
@dezire1000 ahoj ja mám tiež ten istý problém pred otehotnenim som vážila 41kg pri výške 162cm teraz som v 24tt pribrala som 15kg ale jak ti mam povedať pravdu tie kilá namne niesu vôbec vydiet stále sa cítim taká chudá akurát mám len bruško neviem kde sú tie nabrate kilá inak už sa ti podarilo pribrať?
Pri pôrodoch som pribrala po 25 kg, ale nič z nich neostalo. Ani liečba štitnej žľazy mi nepomohla. Mám 168 a 62 kg. Práve preto, že mám malý zadok, málo nosím nohavice, viac rozšírené sukne a šaty, Kvôli štíhlej postave mi hádajú menej rokov, čo je lichotivé. Keď vidím moje rovesníčky, aké sú tučné, tak som rada, že som taká, aká som. Takže hlavu hore, mnohé by chceli byť také ako ty a ja. Daj si správne oblečenie a hor sa do ulíc 🙂
Nahlas kritizuju iba ludia sami zakomplexovani, Ja ak vidim niekoh pri tele, obezneho či chudeho,alebo neviem akeho,je mi to jedno,ani ak ma niekto 150 kg,poviem si v duchu n asi ma rada jedlo,ale nikdy si nepomyslim,akoby mala vyzerat, alebo ani vo sne ka by som toho človeka poznala by ma nenapadlo mu to povedať. Je to je život,nerozumiem ludi co maju tendenciu druhym hovorit,ako maju vyzerat,alebo čo si obliekat. Sama som chuda ,mám 49 kg, nejakych 169 cm, ale som rada, že tak vobec tieto kila mám. Prepukla u mna metabolicka choroba, vtedy som schudla na 41 kg, a ludia aj ked vedeli co mi je rozprávali nahlas aká som chuda...az som jednej nepovedala, nech sa pozre sa seba...
Ludia su hlupi,neslušní,neempatickí....je to vec okolia. Ja som pribrala jedenim po večeroch o 22 23 hod, cvičila som drepy, zadok sa vytvaroval, 10 drepov kazdy den, da sa to ....a bielkovinove šejky pre športovcov.
@anika1122 vaha a postava nemusia vzdy suvisiet. napriklad ja mam viac na kil na kolko vyzeram. akoze som tucna, ale podla vahy by som mala vyzerat este tucnejsie 😀. je rozdiel, ked niekto ma viac tuku a svalov a tak. vaha este nevypoveda uplne o postave
@cervenaruza123 sak to že každý my hovorí že teraz vyzerám na takých 46kg a pritom už mám 56 no je to dosť čudné

toto iste som mala do svojich 38 rokov, potom uz som dokazala par kil pribrat 🙂 proste ked mas dane rychly metabolizmus, s tym neurobis nic, neprejedaj sa zbytocne, klid.... lepsie takyto problem, ako keby si mala mat na tuto vysku 105, ver mi 🙂 uplne hlavne je, ze si zdrava